copatki za vrtec (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema

Sporočilo

popi -> copatki za vrtec (5.4.2007 7:43:53)

Naša mala (4leta)rabi nove copatke za vrtec.Tam je 8 ur.Ali vaši [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]še nosijo ortopedske copatke?Ločite med zimskimi in letnimi?
lp

Mina1 -> RE: copatki za vrtec (5.4.2007 7:52:17)

Moj 5 letnik ima sedaj zajčke, ker sproti vse takoj uniči, 2 letnik ima pa še vedno Cicibanove, take, da ne drsijo in so stabilni.

Lunc_a -> RE: copatki za vrtec (5.4.2007 7:58:26)

otrok ne potrebuje ortopedskih copatk.vedno kupim takšne,ki ne drsijo in to je to.Ko se uničijo kupim nove.In nič ne ločujem,saj v vrtcu ne potrebuje debelejših opatk,saj so ogrevani vrtci

tinkatonka -> RE: copatki za vrtec (5.4.2007 8:01:53)

No sicer je moj sonček dosti mlajše od tvoje pupe (star je 1 leto), vendar ima v vrtcu Superfitke (na vezalke) z gumijastim zračnim podplatom, doma pa copatke "zajčke". Se mi zdi da je za toliko majhen otroke kot je moj pomembno, da ima v vrtcu bolj stabilne copatke, ker se otroci med seboj kar rinejo, cufajo za igrače, pa da ne pade ravno vsakič ko ga kdo malo porine.

facka -> RE: copatki za vrtec (5.4.2007 8:34:26)

mi imamo kar balerinke, ki so usnjene noter

Putka -> RE: copatki za vrtec (5.4.2007 12:03:39)

Še vsakič do sedaj cicibanke, pa vedno poletni model kupim, ki je bolj odprt. Če bi gledala na to, da jih uniči bi najbolj skoz prišli bosi! 

frutka_ -> RE: copatki za vrtec (7.4.2007 21:46:45)

Ciciban ali Super fit mu kupim. Ločim mu poletne in zimske. Poletne mu običajno kupim takšne bolj odprte, Ciciban ima fajn odprte.
Lahko pa kupiš kakšne balerinkice.

Stran: [1]