anajmad -> RE: Bottalov vod (6.4.2007 23:19:32)
|
Naša Ula je imela tudi odprt Bottalov vod. Sprva so mislili,da se bo kar sam zaprl,potem so pa po enem tednu videli,da nikakor ne bo šlo. >To je bilo najbolj žalostno in obupno obdobje našega življenja. Ker je bila Ula rojena v 26.T nosečnosti in leto poprej ji je,oz. nam je umrl bratec in sinček Vid rojen v 24 T. nosečnosti ( po dveh dneh), so nam povedali,da ji bodo dajali zdravila za zapiranje bottalovega voda in so nam kar povedali,da dvomijo,da bo prenašala ta zdravila. Posledica je odmiranje debelega črevesja,kar posledično sledi operacija,za kar so menili,da Ula ne bi preživela,ker je imela drastičen padec po porodu,več kot 20% svoje teže je izgubila v manj kot tednu dni. Toda naša punči se ni dala in Novo leto 2006 je bilo najsrečnejše zame,ko so mi povedali,da zdravila dobro prenaša in bottalov vod se ji j lepo sčasoma tudi zaprl. pickopacko,držim pesti,da bi se vaša punči dobro držala in prenesla operacijo. Po pravici povedano,punčke so večje borke po eni strani kot fantki in tudi močnejše. >Otročka pa dajo k mamici kengurujčkat takrat,ko naj ne bi imel preveč težav z dihanjem. Jst sem Ulo res dobila po treh tednih in ne morem vam opisati trenutka moje sreče,ko sem stisnila svojo malo pikico k sebi. To mi je bilo največje darilo v življenju,da sem lahko svojo punčko pockrljala in poljubčkala do onemoglosti. Misli,da bo to vašo hči ,kmalu doletelo.
|
|
|
|