štorkljica -> Mujo & Fata (4.4.2007 21:13:33)
|
Mujo se žali Hasi: - A jest zajebano ovo pomicanje satova! - Pa zašto, Mujo? - Umjesto u krevetu, jutros mi se digao u tramvaju! Kaže Mujo Fati: - Ako pogodiš odgovor na zagonetku, bit će seksa večeras, a ako ne, ništa do daljnjeg! što je to malo čupavo, bijelo, ima četiri noge, dugačak rep i voli mlijeko? Fata: - Krokodi! A Mujo će: - Dovraga, Fato, uvijek pogodiš! Razgovaraju Mujo i Japanac. - Meni je na prvom mjestu Japan, pa posao, a na trećem obitelj - kaže Japanac. A Mujo će njemu: - A meni obratno! Na prvom mjestu obitelj, pa posao, pa Japan... Mujo Fati šalje poruku: - što je to u tvojim venama što me tjera tuđim ženama? A Fata odgovori: - Isto što i u tvojim mudima što me tjera drugim ljudima. Čitao Mujo o oralnom seksu pa predloži Fati da isprobaju, ali ona ne zna što je to. Kaže joj Mujo: - Ništa lakše, ljubiš me tamo gdje pišam. - Mujo, moram li i pločice? Čita Mujo oglas u novinama: - Policija traži muškarca između 20 i 30 godina, jačeg stasa, proćelavog, koji noću hoda po parku i siluje žene. - Da… i? - Razmišljam... da li da se javim?!? Mogla bi biti dobra plaća!?!... Jedu Mujo i Fata škampe. Ona se poprska po haljini: - Joj, izgledam ko svinja! A Mujo će: - A još si se i poflekala!
|
|
|
|