soncek&luna -> RE: Kadrovske agencije (10.4.2007 21:38:09)
|
moje izkusnje: pri agencijah moras sam gledat njihove oglase in se javljat na njih... ti nic ne pomaga, ce si vpisan z njihovo bazo (velja predvsem za adecco in manpower - ta slednji je meni osebno poden od agencije)... najboljse izkusnje imam tudi jaz z hill international.... 2 sluzbi sem ze dobila prek njih... pa tudi potem so me zopet cez kaksno leto poklicali in vprasali, ce me zadeva zanima... iscejo bolj visji kader pri adeccu je odvisno v kaksnem odnosu si s svetovalko (ce si v dobrem, te tudi sama poklice, ce ima kaksn zanimiv oglas).. iscejo vse zivo manpower? ti pa po mojih izkusnjah sploh ne znajo prosenj brat... nobenga odgovora ne dobis od njih... po telefonu so totalno neprofesionalni.. iscejo vse zivo atama... zelo profesionalni, samo za moj kader premalo ponudbe.. iscejo vse zivo profil... tudi odvisno kaksen odnos imas s svetovalcem in kako si jim vsec (priporočam)... iscejo bolj visji kader trenkwalder...podobno kot adecco trescon... tudi dobri, sam imajo predvsem bolj visji kader o.k. consulting...tudi dobri, samo imajo bolj malo ponudbe in predvsem visji kader pa se kaksna je katere se trenutno ne spomnim no s temi agencijami sem imela izkusnje v zadnih 5 letih
|
|
|
|