keramika (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Gradnja

Sporočilo

2mama -> keramika (4.4.2007 18:07:57)

Kam v Lj in okolici it kupit ploščice za predsobo, kuhinjo (tla plus med elementi), kopalnico in teraso? Ne poznam terena tukaj, zal pa zaradi casovne stiske ne gre vozit se kam drugam... Rabimo pa ful ploscic, imamo ogromno kvadraturo.

marsovcek -> RE: keramika (4.4.2007 21:01:14)

Midva sva pregledala cel kup trgovin v Lj, nato pa sva po nasvetu kolegice šla še v IC Logatec. Tam sta dve trgovini, imajo full izbire pa tudi cene so nižje kot drugod. Vse sva vzela na enem mestu. 

saving -> RE: keramika (5.4.2007 0:18:49)

Če hočeš poceni in/ali iz zaloge, so variante večje štacune: Bauhaus (Šmartinska, blizu BTC), Baumax (City Park, BTC), Merkur (Vič, pri Intersparu), Merkator-Tehnika (ali nekaj takega, v Črnučah). Pri hipermarketu Merkator v Šiški imaš 2 specializirani trgovini: Tapro (ti imajo še vse sorte stvari za napeljave) in Etna (nasproti Sparkasse; ti imajo res lepe, a tudi dražje, italijanske ploščice).

kaya2007 -> RE: keramika (5.4.2007 18:36:47)

Res lepe ploščice imajo v keorju (jarška cesta, blizu btc-ja), v redu izbiro pa imajo tudi v keringu (tbilisijska ulica, pri intersparu vič). Drugje meni niso bile všeč, pa sem vse obletala.

2mama -> RE: keramika (6.4.2007 12:04:26)

a je katera ze kdaj imela gorenjeve ploscice? kako se obnesejo?

tinkatonka -> RE: keramika (9.4.2007 12:55:49)

Jaz jih imam položene v kopalnici v novem stanovnju. Sicer vseljeni tja še nismo, vendar ploščice izgledajo super. Pa tud keramičar jih je priporočal in rekel, da so od Gorenja res zelo vredu.

tinkatonka -> RE: keramika (9.4.2007 12:58:28)

Aja pa še to....klub veliki izbiri v Bauhausu, Baumaxu, nam je keramičar rekel, da so tam "cenovno ugodne" ploščice za en drek (se opravičujem izrazu, ampak točno tko je rekel). Da tja proizvajalci pošiljajo ploščice "žmlj" kvalitete, da jih lahko potem tam prodajo po res ugodnih cenah.

Gorenjeve ploščice sem jaz nakupila v Merkurju v BTC-ju.

Anonimen -> RE: keramika (9.4.2007 16:27:35)

IZVIRNO SPOROČILO: 2mama

a je katera ze kdaj imela gorenjeve ploscice? kako se obnesejo?

Mi imamo Gorenjeve v kuhinji, v kopalnici in v presobi. So čisto ok [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Anonimen -> RE: keramika (9.4.2007 20:58:55)

Iz lastnih izkušenj in izkušenj ljudi, ki sem jim priporočila to trgovino lahko rečem da so z njo zadovoljni, pa čeprav so šli iz LJ kupovat v Ajdovščino.
Ploščice so bile bistveno cenejše kot v LJ in okolici. Tako da si za isto ceno dobil lahko zelo kvalitetne ploščice ali na ploščicah privarčeval tudi do 40-60% (če si slučajno narajmal kako akcijo).
Tako da jst priporočam, da greste do Ajdovščine.

Stran: [1]