Anonimen -> RE: rad bi se ji odpoveda! (4.4.2007 22:53:46)
|
ups,sem zdej videla,da sem pozabila en l v naslovu-odpovedal sem hotela napisat. potem pa: nekdo je na prejšnji strani nekaj pisal o lažnih samohranilkah,nisem štekala zakj in kaj ima veze? nisva poročena,skupaj živiva že kar nekaj let,in tudi stalno bivališče imamo vse 3 tukaj. v stanovanje jaz nisem vlagala nič.razen pomivalnega stroja. ostalo je vse imel on že tukaj. skupaj nisva kupovala nič.moje so tukaj cunje,stvari,ki sem jih dobila za darila,stvari od punc... skupnih daril nisva dobivala.tako da o kaki delitvi premoženja nimava kaj. firma je njegova,mene je zaposlil pred 5 leti.tudi tukaj ni nič moje. službo iščem že lep čas,drugi teden imam razgovor za eno delovno mesto,ki si ga ful želim. spakirat pa nimam kam. pa da ne bo pomote-jaz ne želim,da se ji odpove,ampak da zanjo skrbi! če ostanemo skupaj ali pa ne,da prevzame svoj delež odgovornosti.zaenkrat ni kaj dosti pokazal.in mislim,da samo išče najlažjo pot,da se izmakne skrbi zanjo in plačevanju preživnine. jaz pa vem,da se ne bom strinjala s tem,da se ji odpove.punca bo stara 2 leti in ga pozna in zdej da kar zgine iz njenega življenja? a,ne.tako poceni je pa ne bo odnesel! jo je hotel imeti,je bil zraven,ko sva jo naredila,zdej pa naj skrbi zanjo.
|
|
|
|