ancka -> Malo bom nevljudna ;) (10.10.2004 20:39:19)
|
Ojla mamice! Jz mam 23 let, sem v 34.t., hodim na faks, mi manjkajo še štirje izpiti in diploma in sem ful ponosna nase, da sem bila to poletje ful pridna in sem naredila OGROMNO izpitov(tudi za nazaj).Moja :roza: mi je dala ful motivacije.Naš očka je Italijan, ima 31 let in je nekaj najlepšega kar se mi je lahko zgodilo v življenju, poleg :duda:, seveda.Skupaj sva manj kot dve leti in sva si :duda: zelo želela, torej je bila načrtovana in na srečo nama je tudi uspelo takoj( v 1. ali 2. poskusu-sem si natančno pisala, od kdaj sva delala na tem).Živiva v podnajemništvu v Kopru.Nimava izpolnjenih ravno vseh pogojev, ki jih nekateri hočejo imet preden se odločijo za otroka, vendar nama gre super.Malce več šparava, da bova lahko čimveč dala najini :roza:, ko bo prišla. Upam, da se ne bo katera čudla, ker sem tako pozitivna, vendar imam čudovito nosečnost,čudovitega partnerja in sem zelo srečna.Pa saj pride tudi kakšen :(( dan, vendar ga takoj obarvamo s :). Vsem mamicam pošiljam lupčka, pa seveda tudi :duda: v trebuščkih ali tistim, ki ste že zunaj.CMOK
|
|
|
|