Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
V vrtec pri desetih mescih in pol? 4.4.2007 13:00:34
|
|
|
|
CAPA
|
Sprašujem namreč, ker mi porodniška poteče 24-25 avgust (tm nekje), mala je bila pa rojena 27.9.2006. Ker sem bila zaposlena za določen čas, mi delodajalec ob pričetku porodniške, pogodbe ni več podaljšal... sva pa zmenjena, da pridem ob koncu porodniške nazaj....tko, da koriščenje dopusta kar odpade!! Zdej pa uvajanje v vrtec... kako? Možnost je, da partner vzame dopust... a vseeno, me zanima, če je kaka varianta, da bi jo uvajala jaz - s tem, da nebi šla zaradi tega na borzo! Kako ste se s temi problemi soočale ve? lp
< Sporočilo je popravil UnderEja -- 5.4.2007 20:27:00 >
|
|
|
|
RE: ali je možno, da daš otroka v vrtec že... 4.4.2007 13:05:20
|
|
|
|
piščanc
|
v vrtec gre lahko že po dopolnjenem 9 mesecu, če je nuja in možnost. povprašaj v vrtcu, kamor bo hodila. upam, da se vam situacija reši. glede uvajanja je pa veliko bolje, če jo uvaja očka. pri nas je bilo vedno tako. mame smo preobčutljive in otroci od nas preveč pričakujejo. očka pa jim da ravno dovolj varnosti in želje po novih doživetjih. malo me je zmotilo, da ga omenjaš samo kot partnerja - saj je otroku enako pomemben kot ti. pa brez zamere
< Sporočilo je popravil piščanc -- 4.4.2007 13:08:15 >
|
|
RE: ali je možno, da daš otroka v vrtec že... 4.4.2007 14:24:01
|
|
|
|
Putka
|
Mislim, da bo večji problem z uvajanjem v avgustu. Večina vrtcev sprejema nove otročke septembra.
|
|
|
|
RE: ali je možno, da daš otroka v vrtec že... 4.4.2007 15:14:59
|
|
|
|
SaaS
|
Tudi moj je šel v vrtec preden je bil 11 mesecev. To ne bi smel biti problem. Pa imaš vrtec že, oziroma prosto mesto sredi poletja? Večji problem je dobiti mesto takšen čas v letu. Moj drugi sin bo konec maja eno leto, pa v tem času ni šans, da se sprosti kakšna skupina. (prijavila sem ga pa že, ko je imel 3 mesece). Tako, da čakava na september.
|
|
|
|
RE: ali je možno, da daš otroka v vrtec že... 4.4.2007 15:24:41
|
|
|
|
CAPA
|
ja menda da se pri nas oblikujejo nove skupine z julijem... tko da bi blo verjetn možn... sam da bi malo spregledali starost
|
|
|
|
RE: ali je možno, da daš otroka v vrtec že... 4.4.2007 15:36:59
|
|
|
|
piščanc
|
če je v vrtcu prostor bodo veseli, da pride, pa čeprav sredi meseca. če pa ni, potem boste pa morali počakati na prosto mesto oz. novo skupino. sicer pa za tistih par dni lahko mož vzame dopust in jih preživi z otrokom, potem ga pa še uvaja
|
|
RE: ali je možno, da daš otroka v vrtec že... 4.4.2007 15:53:50
|
|
|
|
Jutra
|
Moja hčerka je šla v vrtec pri 10,5 mesecih in sicer dva tedna pred iztekom moje porodniške. - Zato, ker: - smo imeli 3 tedensko uvajanje in sem si zato res hotela vzeti čas! - je začela s skupino 1.9. Vse je bilo v redu Tudi pri tebi bo, če boš pozitivno razmišljala o tej stvari.
|
|
RE: ali je možno, da daš otroka v vrtec že... 5.4.2007 10:50:51
|
|
|
|
jakaracman
|
Uvaja naj jo partner, ti pa v službo.V našem vrtcu uvajanje avg. ni možno.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.4.2007 13:38:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: V vrtec pri desetih mescih in pol? 6.4.2007 8:10:48
|
|
|
|
Anonimen
|
V MB so vztrajali, da otrok dopolni vsaj 11m, preden gre lahko v jasli. Vpisan je sicer bil s septembrom in bi ga mesto čakalo do novembra, ko bi lahko začel obiskovat jasli. Res pa je, da je bil v začetku septembra star šele 9,5m. Tako ni bilo drugega izhoda kot zasebno varstvo, smo pa s tem zelo zadovoljni in mi ni žal
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Finančni položajJanjikaaaaČe bi imeli boljši finančni položaj,boljše družbene razmere, bi imeli tudi več otrok?Da (
65%)
Ne (
18%)
Morda (
16%)
Število vseh glasov: 184Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!