Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Je možno, da ima meningitis? 4.4.2007 12:15:08
|
|
|
|
pety78
|
Pozdravljene! Vid je star 1,5 let. V sredo, 14 dni nazaj, so me klicali iz vrtca, da joka, da ima bezgavke vnete, ...Šla sem ponj in k zdravniku. Videti je bil ok, ni imel vročine, bezgavke naj bi bile tudi normalne. Čez nekaj dni se mu je pa hudo poslabšalo, tako da smo ga v nedeljo peljali na Metelkovo k dežurnemu, kjer so mu vzeli kri in ugotovili, da gre za bakterijsko okužbo. Non stop vročina in bolečine, pomagam mu pa s Calpolom. Skrbi me pa zelo, ker glavo težko obrača. Jutri imam sicer pregled pri zdravniku, danes pa delajo popoldan. Verjetno ga bom kar peljala. Povejte mi, kakšni so znaki, če gre za meningitis? Na Metelkovi so nam dali Hiconcil antibiotik. LP
|
RE: Je možno, da ima meningitis? 4.4.2007 12:19:36
|
|
|
|
BaByGiRl
|
Joj,takih stvari sploh ne razmišljaj. Bodi oprimist. Je pa možno, da zaradi bezgavk težko obrača glavico. Ti ga kar pelji danes. Ne čakat! Javi kaj se dogaja
|
|
|
|
RE: Je možno, da ima meningitis? 4.4.2007 12:31:13
|
|
|
|
nejcko
|
Poskusi mu glavico nagniti nazaj - če ga bo fejst zabolelo, potem obstaja nevarnost ... Upam, da to ni to. Srečno in sporoči!
|
|
|
|
RE: Je možno, da ima meningitis? 4.4.2007 12:33:39
|
|
|
|
cmokec
|
Jaz sem kot otrok prebolela meningitis. Zelo me je glava bolela, vratu pa nisem mogla premikati v nobeno smer. Mogla sem na infekcijsko. Jaz bi kar odšla k zdravniku.
|
|
RE: Je možno, da ima meningitis? 4.4.2007 12:40:35
|
|
|
|
pety78
|
Tudi jaz sem prebolela meningitis pri treh letih, ampak se nič ne spomnim, kako je bilo. Vid sedaj spi, sem ga pa prej malo testirala, če lahko pogleda gor in dol, pa ni hotel. Sama mu pa glavce nisem obračala. Kličem zdravnico, pa se ne javi. Ojej!
|
RE: Je možno, da ima meningitis? 4.4.2007 12:41:27
|
|
|
|
Nika v službi
|
Joj, Pety78, prebiram tale tvoj post. Pelji Vida takoj k zdravniku popoldan, nič čakat. Držim pesti, da ne bo kaj hudega.
|
|
|
|
RE: Je možno, da ima meningitis? 4.4.2007 13:37:50
|
|
|
|
Anonimen
|
O hudiča!! Bodimo optimistični,brez panike.Počakajmo kaj bodo zdravniki rekli. Takoj ko bo možno nam javi.Držim pesti,da ni to,kar se bojiš.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.4.2007 13:43:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Je možno, da ima meningitis? 4.4.2007 20:31:18
|
|
|
|
pety78
|
Sem ga peljala. Kri se ni izboljšala, meningitisa menda nima, je pa poleg antibiotika Hiconcil dobil še Sumamed. Torej je dva hkrati, Sumamed sicer le enkrat na dan in le nekaj dni. Upam, da bo kmalu bolje. Lepo se imejte!
|
RE: Je možno, da ima meningitis? 4.4.2007 20:34:05
|
|
|
|
ZARA
|
No, samo da ni meningitis. Lepo se zdravite.
|
|
RE: Je možno, da ima meningitis? 5.4.2007 10:37:06
|
|
|
|
ninocka
|
Samo da ni meningitis. Je pa sumamed eden najmočnejših antibiotikov, zato ga lahko jemlješ samo par (ponavadi je to 3) dni (vsaj za odrasle). Držimo pesti, da se Vid kamlu pocajta
|
|
RE: Je možno, da ima meningitis? 5.4.2007 10:52:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Lepa novica,da ni menengitis.Sedaj pa času časmda se pozdravi.
|
|
|
|
RE: Je možno, da ima meningitis? 5.4.2007 10:55:51
|
|
|
|
cmokec
|
Samo, da ni meningitis.
|
|
RE: Je možno, da ima meningitis? 5.4.2007 10:57:19
|
|
|
|
Maxica
|
Upam, da boste kmalu ok, pa karkoli ste že fasali, naj gre čimprej stran.
|
|
RE: Je možno, da ima meningitis? 5.4.2007 11:55:52
|
|
|
|
TVN
|
Vid, čimprej se pozdravi! Poljubček od septembrčice Nike
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?