|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
4.4.2007 8:04:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj kupiti oblačila za dojenčka?
4.4.2007 8:14:47   
marsovcek
Nekaj stvari sem si kupila prej, nakupovalna mrzlica pa me je prijela 3 mesece pred porodom. Ne zapravljaj preveč, sproti boš najbolj videla kaj potrebuješ pa še v začetku dobiš kup stvari ko prihajajo gledat pikico. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.4.2007 8:52:47   
BaByGiRl
Ja, itaq , da prej kupiš. Ko hodiš po trgovinah te kar razganja.
Jaz sem počasi kupovala, celo nosečnost, ker žal nimam denarja, da bi lahko vse naenkrat. Stroške sem razdelila. Sploh za velike nakupe. ( vozek, avtosedež, previjalno). Oblekce pa, ko sem najdla kaj mi je všeč. Pa vmes, pleničke,...sedaj sem samo še kozmetiko dokupila.
Naredi tako kot ti govori srček. user posted image  mora biti srečna in zadovoljna.
Z drugimi pa sem se zmenila, da mi kupijo kar še rabim...veliko je takih, k dajo raje denar. Naj ti ne bo nerodno reči kaj rabiš, če vprašajo. Bolje kot pa da imaš na koncu polno stvari ki jih ne potrebuješ,...pa tono pliškotovuser posted image
Prijetne nakupe še slabih 30 tednov.

(odgovor članu marsovcek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
4.4.2007 9:04:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu BaByGiRl)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.4.2007 9:19:05   
zabica26
Jst še nobene oblekce nisem kupila. Me prej niti ni preveč zanimalo...zdej pa počasi že bi kaj, ampak sem še malo v časovni gužvi...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.4.2007 11:26:24   
emaa
Jaz oblekic nisem kupovala, po morfologiji sva kupila nekaj za dušo, pa voziček, ki sva ga imela že nagledan, pol pa počasi še lupinici, posteljici. Oblačilca pa sva kupila po porodu, ker nisva vedela kako velika bosta naša fanta.

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.4.2007 16:21:18   
Strawberrie Cherrie
Jaz sem vsak mesec nekaj kupila, ker na 1x bi bil prevelik strošek. sprva sem tako malo zadržano kupovala cotike, na koncu pa vedno bolj. Začela sem pa nekje po morfologiji.
Drugače pa so nama nekaj stvari vseeno dali oz sami kupili, za nekatere pa sva dobila sama, in sva šla mi2 kupiti.
Porabiš na koncu itak vse.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.4.2007 22:22:11   
majas
Jaz sem si v tem tednu kot si zdaj ti kupila take majhne zokenčke za dušo, ker še ni bilo trebuščka sem pa to gledala user posted image
Kasneje v 7-8m pa počasi ostale stvari.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?