Pia73 -> Za NAS ( 118. nadaljevanje) (9.10.2004 22:19:34)
|
:rozica: Drage RR prijateljice! :rozica: Ej, se vidi, da se je spet začelo hladno vreme. Se tolk na RR dogaja, da sploh ne sfolgam več, ko se priklopim, kar pa je na žalost preredko :ups: Pa še sredinec leve roke sem si poškodovala na mesoreznici (sem cela leva :zmeden: ) pa sem levičarka, pa nisem strojepiska in gre tole zdaj malo bolj počasi,.... Najbolj od vsega me skrbi za TIO. Srčno upam, da bo vse v redu. Pa saj mora biti. Pa ona je naša fosilka - tilka. In vse moje dobre misli in želje so trenutno usmerjene k njej. Daj bog, bodo pravičen in poskrbi, da bo :duda: ostala pri Tii še vsaj 8 mesecev!!! :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: Anitka, draga moja, mene kot sem ti že povedala na žalost na srečanje ne bo. Pa jaz imam itak vedno probleme s tem. Ampak ob četrtkih sploh ne morem. Pa sploh nočem določat datume, ko se mi potem vedno kaj prerine vmes,...Morda mi kdaj uspe priti kar z mojim :) saj drugače bi itak težko. Sam pol boste pa vidle kolk vetra obrne takle živahen štiriletnik! :angel: Med vikendi pa meni tudi ne paše. Tako je to: vsak ima svoje želje. Anitka ampak jaz kljub temu, da na srečanja ne morem, se potrudim, da se s katero dobim če se da,... Nekaj se zdaj dogovarjava s Piko74 :)-:)-:)- To bo smeha, se že veselim, sam da mi ne bo zaspala,:zaspan::zaspan::zaspan: ko ga tako serje ponoč na RR :)-:)-:)- Pika74, čujem da nekaj "groziš" da te ne bo NA SREČANJE! čUJ PA TI, KO NE RABIŠ NIČ SPANJA! pA VEŠ KAJ BOŠ ZAMUDILA! dAJ POTRUDI SE,....tAPRAVA TI PAMET SOLI, KAJNE :zmeden::)-:zmeden: Vidim, da mi je pisalo z veliko pa se mi ne da popravljat! Ja, moje :miska::miska::miska::miska::miska: so namenjene tudi neni, pa Darji* v temle krogu, nato pa vsem ostalim borkam! Gea1, Klarisa, Meeryana, Bambi, Bety, lana5,...... pa saj veste, da vsaki želim tisto kar si najbolj želimo! Jaz pa čakam na M,...... LP Pia73
|
|
|
|