Na pomoč!!! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

ancka -> Na pomoč!!! (9.10.2004 21:27:09)

Sem v 33.tednu in včeraj sem bila na kontroli, pa je zdravnik rekel, da je :roza: zelo nizko.Pogledal me je z UZ in tudi vaginalno, kar ponavadi ne dela, vendar se je hotel prepričati, če je vse ok(če sem zaprta, verjetno?).Rekel je, da je zaenkrat vse v redu.Ko mi je sestra napisala datum naslednjega pregleda, me je skoraj kap. Žal sem videla prepozno.Šele 9.11., jaz imam rok 28.11. Kaj ni to malce prepozno? Brala sem, da po 34.tednu delajo kontole na dva tedna. Jaz bom takrat dva tedna pred rokom poroda.

Sorry da delam paniko, ma me je malce strah, ker so včasih tako brezbrižni.

Lupčka vsem:rozica:

Nataska -> Na pomoč!!! (9.10.2004 21:38:40)

Helo!

Jaz sem v 30 t. Imam tudi v ponedeljek ginek. in mislim da bom mela naslednjo kontrolo prej kot čez en mesec.
Po mojem so se zmotili glede datumov. Saj bi morala imet še CTG. Moja sestra je noseča 35t, je mela ginek. pred 14 dnevi in ima zdaj kontrole vsak teden.(CTG) Jaz bi na tvojem mestu v ponedeljek takoj poklicala tja in vprašala kako in kaj. Do takrat pa počivaj in se ne sekiraj preveč.

Nataška

malika -> Na pomoč!!! (9.10.2004 21:50:28)

Ti kar pokliči in se pozanimaj.
Drugače pa delajo zelo različno.Jaz sem imela preglede vse do konca na 4 tedne in vedno sem bila pregledana vaginalno.

ancka -> Na pomoč!!! (9.10.2004 21:51:27)

Oj Nataska!
Jaz CTG sploh še nisem imela.Glede na moje stanje bi morali biti veliko bolj pozorni ne pa, da me pustijo brez pregleda skoraj do poroda. Še najbolj me je strah, ker mam trebuh bolj trd kot ponavadi, bolijo me vse kosti tam spodaj, kot da se kaj širi.
Kdaj pa naredijo CTG?Je to obvezno za vse al samo, če kaj ni v redu?

Abby -> Na pomoč!!! (10.10.2004 8:20:02)

Verjetno bi te res morali naročiti prej. Vsaj jaz sem imela preglede na dva tedna proti koncu. Ampak CTG so mi naredili prvič in zadnjič šele takrat, ko sem prišla v porodnišnico rodit.
Upam, da bo vse OK.

Stran: [1]