bamby -> RE: trogir z okolico (4.4.2007 17:01:23)
|
Mi smo bili v apartmajih Medena. Ga pa lahko rezerviraš pri Relaxu. So super apartmaji z možnostjo polpenziona. Zdaj so tudi že vsi prenovljeni in imajo klimo, TV.... Plaža zelo lepa, z veliko naravne sence. Edino kar bi me pri majhnem otroku motilo je, da je hitro globoka voda in se mi zdi, da je še kar dosti ježkov. Imajo pa kot nekakšne potke za v vodo in se tudi tam lahko otroci igrajo. Je pa plaža z drobnim peskom. Apartmaji pa imajo lepo urejeno okolico. Spodaj v pritličju se mi zdi, da so samo mali apartmaji(2+1) in imajo teraso, zgoraj so pa večji in imajo balkon (4+1). Ne vem koliko je star tvoj otrok. Če je bolj majhen, potem ga je treba imeti na očeh. Če je večji, se mu že da kaj dopovedat. Če bi se morda odločili za varianto s POL, potem je hrana dobra. Zajtrk je samopostrežen (sadje, več vrst kruha, salame, siri, marmelada, maslo. pašteta, sirček, sok, kava, čaj...), večerja pa ima 4 menije, samopostrežna predjed in solate in se mi zdi, da tudi sladica. Sem že malo pozabila, ker je že kar nekaj let, ko smo bili tam. Mi smo si dali kljukico, da ga še obiščemo.
|
|
|
|