Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: antibiotik na antibiotik....! 3.4.2007 13:07:13
|
|
|
|
cmokec
|
Pia je imela 3 antibiotike enega za drugim zaradi vnetja ušes. Sedaj smo na Bronhomunal terapiji, upam, da bo pomagalo. Posvetuje se s pediatrom o tej terapiji, ker je za take ptročke kar pogosto predpisana in kar uspešna.
|
|
RE: antibiotik na antibiotik....! 3.4.2007 13:07:42
|
|
|
|
Pingvinčica
|
Pri nas je bilo takšno (podobno) stanje lani. Tia je bila takrat stara 8 mesecev in se je vse vleklo kar ene 3 mesece. IZ enega antibiotika na drugega. Vzrok vnetje ušesov. Bilo je grozno. Letos pa je Tia šla v vrtec in me je kar malo stiskalo kaj bo šele sedaj. Pa hvala bogu do danes (od septembra) nič, čisto nič. Samo iz noska nam kdaj malo teče. Tako da res ne vem zakaj pride takšno krizno obdobje. Upam da se čimhitreje pozdravite in ostanete zdravi.
|
|
|
|
RE: antibiotik na antibiotik....! 3.4.2007 13:18:28
|
|
|
|
srki
|
Tudi Aljaž je dobival antibiotik na antibiotik, zaradi vnetja ušes. Začelo se je, ko je šel v vrtec. Trajalo je od maja do decembra, vsak mesec. Zgodilo se je tudi, da je komaj en antibiotik pojedel, se je vnetje ponovilo. Zaradi tega mi je ena druga pediatrinja dala napotnico za ORL, tam sem dobila datum za operacijo žrelnice. V bistvu se je stanje uredilo še pred operacijo, vendar je šel na to operacijo vseeno. Resneje bolan od takrat, ko se je stanje umirilo, ni bil (trkam na les), razen prehladi s kašljanjem. Ampak bo minilo tudi pri tvojemu sončku. Vem, da si obupana, jaz sem bila tudi. SEm mislila, da mu tudi antibiotiki več ne primejo in verjetno je bil že odganizem odporen na antibiotike. Potem pa se je stanje umirilo, samo od sebe.
|
|
|
|
RE: antibiotik na antibiotik....! 3.4.2007 13:18:57
|
|
|
|
BaByGiRl
|
Da te potolažim, da nisi sama. Nikoli ni bila bolana, razen nahoda,...in ker ni bila v vrtcu, je sedaj VSE pobrala v šoli. Od septembra do danes vse skupaj ni bila zdrava niti en teden skupaj. Viroze, prehladi, pljučnica... in ko se je vse to zmešalo skupaj, ko ni niti ene stvari dobro prebolela, se je telešček 'skuril' Tudi bolnica ni pomagala. Pa še vsak Dr je govoril po svoje kaj ji je. In ko se bo pozdravila, ji bodo odstranili žrelnico...mogoče vsaj prehladov ,al karkoli že je to.. ne bo več. Veliko zdravja vama želim.
|
|
|
|
RE: antibiotik na antibiotik....! 3.4.2007 13:28:50
|
|
|
|
NIN@
|
To je res noro za p......! Res sem čist sesuta in brez energije ker je tamali ko pijavka, samo jaz sem vredu in nihče drug, v tem mesecu je ratal pravi razvajanček.....Danes sem nabavila še kozje mleko mi ga vsi priporočajo, ker je tudi slabokrven zaradi vseh teh vnetij in sirupov!!! Res si že želim da bi sli mal na zrak ker bi mu to verjetno pomagalo???? Če ima še kater akak predlog kako se zaščitit in ojačati imunski sistem naj napiše
|
|
|
| Stran: [1] |
Ime za fantkaslovenkaKatero ime od naslednjih vam je najbolj všeč?Vid (
27%)
Oskar (
11%)
Rok (
29%)
Lovro (
20%)
Izak (
10%)
Izidor (
4%)
Število vseh glasov: 331Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!