zoom zoom -> RE: Aprilčki in aprilčice 2007 (11.9.2007 21:01:52)
|
Sem že popoldan napisala skoraj roman in tik preden sem hotela potrdit je zmanjkalo elektrike. Tukaj na našem koncu dotikrat zmanjka elektrike in celo vode, pa nihče ne ve nič zakaj in za koliko časa. Za vodo sem si sicer dobila eno tel. št. in lahko pokličem, kdaj jo lahko spet pričakujemo, za elektriko pa si še bom. Mam tega dost. No tako. Naša je potem, ko se je dopoldan zbudila (spet v hudem joku), med kuhanjem kamilic pokakala sama od sebe. Verjetno si je mislila, da je bolje, da se sama pokaka, kot da bi morala piti po flaški[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Količina blata je bila ogromna, ampak ni šlo po hrbtu, smrdelo je pa tako kot še nikoli do sedaj. Sicer sem rekla, da ji do petka ne bom dajala goste hrane, ampak se mi je tako zasmilila, da je za kosilo dobila zmiksano cvetačo z malo bučke in je kar vriskala zraven, ker je bilo tako dobro. Najprej sem ji naštimala malo, za ene 10 žičk, ampak je jedla s takim veseljem, da je nakoncu pojedla skoraj en deci. Zaenkrat brez kakršnih koli izpuščajev in tudi zvija je nič. A mi lahko katera pove, koliko naj bi 5 mesečniki sploh pojedli, da se jim to šteje kot cel obrok. Naša je bila po 15. minutah spet tako lačna, da se je kar prilimala na joško. Zvečer enako. Pojedla malo več kot deci kašice in kasneje še dojenje. Mi vrtca v vrtcu, v katerega hodi že tamali ne bomo dobili, ker so že na maksimumu normativa za št. otrok v skupini. Razen,č ese po kakem hudem naklučju ravno takrat kdo izpiše. Kako bo z varstvom drugače pa še ne vem. Močno upam na vrtec - pa četudi ju bom morala voziti v dva različna vrtca. Babic ali koga drugega nimamo, ker so še vsi v službi. Glede pediatra. Tudi na našem koncu ni pediatra. Tavelik je imel super pediatra, potem pa je odšel delat v drug ZD, precej daleč stran od nas in sedaj ga menja ena pediatrinja, ki je sicer že v pokoju in tamale k njej nisem hotela dat, zato sem jo po vezah, pa še to težko, dala k pediatrinji v Lj. Sem pa zadnjič slišala, da naj bi od tavelizga pediater prišel nazaj v ZD. Če bo prepišem tamalo k njemu. Sicer pa na srečo k zdravniku hodimo bolj poredko. Zdej moram pa še tavelzga spravit spat, ker je že 5x prišel iz sobe najprej po lupčka, mojmoj, lulat, pit,..., da bom lahko v miru gledala Zdravnikovo vest. A bo še katera gledala? Lepo spite.
|
|
|
|