zoom zoom -> RE: Aprilčki in aprilčice 2007 (18.8.2007 8:21:09)
|
Sem se za ponedeljek zbrisala, ker me je še moja mami včeraj prosila, če jo lahko peljem v trgovino. Zbrisala pa sen se še za v sredo, ker bomo dali avto popravit, ker olje pušča. Ostale dni pa upam, da ne bo prišlo kaj vmes. Mi ni nobena odgovorila na vprašanje od zadnjič, tako da bom še enkrat vprašala. Kako se prepoznate na srečanjih?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ponedeljek 20.8. : Taška30, Thumbelina, hariba, NinaF, MojcaB, lonib torek 21.8.: Taška30, zalbi , NinaF, zoom zoom, MojcaB, lonib , Sabri - upam sreda 22.8.: Taška30, zalbi , NinaF, lonib četrtek 23.8.: Taška30, NinaF, zoom zoom, MojcaB, lonib petek 24.8.: Taška30, zalbi , NinaF, zoom zoom, lonib Včeraj je naša ponovno dobila to riževo kašico, ampak je bila že precej lačna, ker smo ravno prišli domov in je bilo od zadnjega hranjenja že skoraj 4 ure. Je tako hitro jedla, da je vmes histerično jokala, ker nisem mogla tako hitro dajat in pri tazadnji žlički se ji je tako zaletelo, da se še ene 10 minut ni mogla potolažiti. Pojedla pa je kar precej okoli 70 ml. Ko se hje potolažila se je potem še podojila in spala do 2.30 (bi pomoje še, ampak se je začeal nekaj premetavati, mene je pa že dojka bolela in sem jo lar podojila in je nato spala do 6.50. Minuto kasneje je prišel še tamali v sobo in se s tamalo pogovarjal 10 minut, potem smo pa morali vstati. ZDej tamala ponovno spi, tamali pa gleda risanke. Grem še malo pospat oz. ležat, dokler je še mir. LP
|
|
|
|