zoom zoom -> RE: Aprilčki in aprilčice 2007 (12.8.2007 15:18:44)
|
Pozdravljene, to noč se je tamala zbudila 3x, res da je ob 19h že spala, samo ponavadi je vsaj prvi rundo zdrćala malo dlje. Sem čisto fuč. Nazadnje je jedla ob 10.30 in potem zraven zaspala, ob 14h je začela nekaj težit, sem ji dala za jest je še bolj tulila, sploh ni hotela zagrabit, sem ji kasneje še parkrat ponudila pa je začela še bolj tulit in od vsega hudega je 5 minut nazaj zaspala. Ne vem kaj ji je, kot da bi se ji "jošk" gravžal. To mi je sicer že enkrat naredila, ampak ni tako tulila zraven kot danes. Me prav zanima kako dolgo bo spala in če bo potem hotela zagrabit. Do sedaj sem jo ponoči previla samo 2x, ker je plenica spuščala in je bila cela mokra (smo zamenjali nočne plenice in je sedaj ok), kaka pa ponavadi zjuraj ko ji dam novo plenico na rit in ponavadi kaka vsaj 1x na dan, včasih celo 3x. ČE se slučajno zgodi, da ne potem naslednji dan naredi ogromno. Mi imamo voziček že od prvega in so ga kupili moji starši. JAz bi sicer imela že takrat drugačnega, samo če že nekaj dobiš ne moreš potem reči, da ga nočeš. Teh par mesecov bo že še zdržal, potem boo pa itak prešaljtali na marelo. Sem pa danes v DM kupila koruzno kašo z vanilijo, ki se meša z vodo in na njej piše brez glutena, spodaj pa, da je vsebnost glutena manjša od 20 mg/kg na suho težo. Kaj pol a je brez ali ni in ali ji potem to dam ali spet kupim kaj drugega. Sem se pa tudi odločila, da bom šla verjetno ta teden v Celovec (razen če ne bo moj protestiral, da bi šel on tudi, ampak potem se to prestavi vsaj za 14 dni, ker bo kar naprej delal, prost je edino v sredo in nedeljo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]) v C&A tamalmu kupit kaj za oblečt, tam sem ponavadi zmeraj kaj pametnega, beri lepega, dobila in ni vse tako čudno kot v H&M za večje otroke. Pa še zase ponavadi kaj dobim. A mislite, da moram s sabo vzet tudi od tamale rojstni list, ker ima pač drugačen priimek kot jaz? A na meji sploh kaj gledajao. Kadar smo šli mi ni nikoli nihče, samo če bi šla pa sama bi pa sigurno kdo kaj težil. A ste ostale vse poročena, ali je še kakšna "koruznica"? Nič grem sedaj malo pospravit, dokler še spi. Glede gob, jih jaz ne nabiram, ker jih ne poznam. Kakšno marelo ali pa jurčka mogoče že, samo raje ne tvegam. JIh pomoje tudi pripravit ne bi znala. Lp
|
|
|
|