lilka -> RE: Aprilčki in aprilčice 2007 (7.8.2007 11:26:31)
|
Joj ste pa res veliko napisale[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Gaja*: No fajn da ste uživali, jaz tudi komaj čakam, a sta šli kaj v morje mene zanima, pa kje si jo kopala, če nisi mela bane s sabo, mi gremo v četrtek, zato bi kak nasvet prav prišel. Naša je tudi 62 dolga, pa 6190 tehta(rojena:49,3290). Okaido:ima tudi majhne št. jaz sem ji zadnjič kupila hlače in tuniko kao za 6M, pa jih lahko zdaj obleče so ful majhne, pa še neke komplete z oblekicami sem kupila, ker so imeli 70% znižanje, samo so res majhne stvari, če mene vprašate. Spanje: 20.30-4.00,5.00 in potem do 7.00,8.00 na najini postli. Čez dan pa malo spi, tako zadrema po največ 20 minut, glavno spanje greva pa v spalnico in grem jaz zraven, takrat pa vleče od 13.00-15.00 nekje, če nimam kaj za likat ali kaj za delat, ležim zraven nje in berem, ta teden še posebej ker sva sami do večera je ati popoldanski. Jaz sem včeraj mela krizo, bi šla kar iz porodniške v službo, pa naj bo še mož malo doma. Tako sem bla že naveličana vsega, pa spet sem razmišljala, da ne bom mela več otrok, šele bo Tinka zrasla pa si bom spet dojenčka omislila in spet 3M travm ob šraufanju....... kaj pa vem, včeraj mi je res vse dol viselo in še danes nisem najboljše volje, zgleda res rabim dopust. Mi se pa zdaj veselo vozimo zvečjim avtom, pa mi je blo tudi žal za Cliotom, samo ta Scenic je pa res komot......hvala bogu da sva se odločila in zamnejala, mam raje star in velik avto, kot novega in majhnega. Kengorujček: mi smo ga v soboto dobili od sestrične, pa ne vem no, če je obrnejna k meni, je tako utesnejena in ji ni preveč všeč. jo morem poskusit obrnit naprej, sam malo cvikam zaradi glavice, ker še nima stabilne. menstra: jaz je še nimam(upam da je ne bom na morju fasala), čeprav dojim samo še 20 ml, sam nimam panike ker mam špiralo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Zdej grem pa kuhat, potem pa s Tinko na počitek, danes ne bom nič delala, sem včeraj preveč.Pišem še kaj!
|
|
|
|