zoom zoom -> RE: Aprilčki in aprilčice 2007 (14.1.2008 16:07:15)
|
Živjo, taška: naša ima občasno dudo (jo je sprejela šele sedaj pri 8h mesecih), če je nima da pa palec v usta, čeprav se mi zdi da je tega čedalje manj (močno upam, das e odvadi sesanje palca) in čez dan res brez problema zaspi, problem je pa zvečer, ker je bila navajena spat na najini posteljii n še eden je moral bit zraven (sicer čez dan tudi, ampak je čez dan čist ok sprejela, da mora spat v svoji postelji). Sicer pa lačna ni, žejna tudi ne, previta itak da je. Za porodniško sem pa tudi videla, da bo nakazana jutri. Pri nas poštar prihaja šele po 2. uri. Je pa porodniška za manj kot 10€višja. Se pa ne bi branila tvoje plače Taška[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]. Mleko: naša mleko obožuje, čeprav sedaj ko ni Hipp ampak nekaj drugega in ima notri še sadje in žitarice ga pije samo ponoči, čez dan ga pa ne mara. Hipp pa je pila kadarkoli. Otroški dodatek: kdaj naj bi bilo pa povišanje le tega? Sicer samo za 8,5% ampa vseeno bolje kot nič. Vreme: smo bili malo zunaj, sicer sonca ni, ampak se na vsake toliko časa malo prikaže, potem pa spet skrije za oblake. Ampak vsaj megle ni. Tudi to je nekaj. Smo pa danes dobili telefon. Mi je tako fino, ker bom od sedaj lahko klicarila bolj poceni, če ne celo zastonj. Pa še manj interneta bomo plačevali. Prej smo imeli samo internet in smo plačevali 32€, sedaj imamo pa internet + telefon in bomo plačevali 28€. A je mogoče tu kakšna, ki zna pisat pritožbe ali reklamacije. No, daj znala bi jo tudi sama, samop ne vem kaj vse moram notri navest. Moram na Telekom poslat pritožbo, ker nam avtomatično niso zmanjšali plačila, ko so spustili tarifo. Pa še nekaj me zanima. Če bi imele možnost, da bi za svoje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] dajale "domače kravje mleko od kmeta, bi dajale to, ali bi vseeno kupovale v trgovini Sveže ali Alpsko mleko? Mi imamo sicer to možnost, samo jaz mleka direkt od krave, pa čeprav prekuhanega ne bi pila za noben denar. Pa še veliko več dela imaš s tem, pa hitreje se pokvari,... Kaj pravite? Uživajte.
|
|
|
|