lilka -> RE: Aprilčki in aprilčice 2007 (6.1.2008 9:58:35)
|
Dobro jutro! Tinka dremlje, mož pripravlja za kosilo, danes bodo mehiške tortilije, sej skor ne morem verjet da ni rabil it v službo..... Slika: ne znam naredit, a ste vidle kakšno skropucalo je prišlo ven, ne znam je pomanjšat v programu, bi rabla poplnoma natačna navodila, če mi katera napiše prosim tako, kot enmu, ki prvič vidi računalnik[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] NinaF: čestitam za absolventski staž, posebej pa za statistiko, to je bil moj najslabše ocenjen izpit in mi je zmeraj zniževal povprečje! Joške: ko sem bla suhica, sem mela pri mojih 177cm 58 kg, nisem mela jošk, zdej ko jih mam pa čez 85kg(moj bog kako sem se zredila od srednje šole) mam pa joške tudi. Nakupi: pa sej te lahko kap, kako se vse draži, pa grem v špar po skutke in jogurte in zelenjavo za Tinko, pa plačam kot bi pol trgovine odnesla, kaj šele bo, pa sej nas bo pobrala ta inflacija..... Zobki: pri nas spet nekaj poganja, ker je driska, rdeča rit, slinjenje...... Zdej se pa grem z mojima dvem družit, sem ful časa porabila, da bi slikco pomanjšala, namesto da bi z vami čvekala.......
|
|
|
|