|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zamenjava pediatra ZD Šiška
3.4.2007 9:41:31   
ac
Zanima me, kakšen je postopek zamenjave pediatra in, če kdo pozna kakšnega dobrega v ZD Šiška.

Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zamenjava pediatra ZD Šiška
3.4.2007 9:52:23   
Putka
Mi našo vozimo v ZD Šentvid, k dr. Vodnikovi. Pa za novorojenčka sem tudi že plac rezervirala.user posted image

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.4.2007 10:38:37   
Naja31
Mi smo prejšnji mesec zamenjali iz ZD Šiška k dr. Vodnikovi v ZD Šentvid.
Postopek: z novim pediatrom se zmeniš če vzame otroka, poklišeč v Zd in poveš kam naj pošljejo karton in potem greš k novemu in podpišeš obrazec o zamenjavi.

Upam, da me ZD Šiška ne vidi nikoli več.
Čeprav zdaj naj bi dobili 2 novi pediatrinji, ki naj bi bili boljše.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.4.2007 10:53:46   
elizabeta p
Mi imamo dr. Molka in meni se zdi res v redu. Ne priporočam pa dr. Turk.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.4.2007 10:56:19   
ac
Elizabeta p, za dr. Turk ni treba 2x rečt. Jo imamo sedaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.4.2007 11:10:31   
bebe&jaz
dr. Molka ali dr. Kosec. O dr. Turk pa ne bi...

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.4.2007 11:28:33   
Mikica
Mi imamo dr.Kosec, res je mogoče bolj redkobesedna, ampak pove tisto kar rabiš, tudi na trapasta vprašanja. Do sedaj smo imeli priliko spoznati še dr.Dovžanovo in dr. Molka, ki sta obe pustili dober vtis, odnos dr.Turkove pa res ni najbolj primeren za malčke. Pohvalila pa bi sestro Vesno, ki je pri dr.Kosec - takega prijaznega odnos do otrok pa ne doživiš vsak dan user posted image

(odgovor članu bebe&jaz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.4.2007 11:45:06   
bebe&jaz
Ja, Mikica, samo kaj, ko je zdaj sestra Vesna na porodniški...:(

(odgovor članu Mikica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.4.2007 21:47:38   
Naja31
Mi smo pa ravno dr. Kosec zamenjali. Saj je drugače ok, ampak več kot 2 besedi bi lahko ven spravila iz sebe. O dr. Turk pa raje ne bi. Nekako smo vsakič, ko je bil otrok bolan, nanjo naleteli. Groza od groze.
Enkrat smo bili pri dr. Molka, je super, samo ne jemlje novih pacientov. dr. Dovžan dela samo polovični delavni čas in ravno tako ne jemlje novih.
Sestra Vesna je pa zakon, in na žalost edina sestra na tistem oddelku,ki kaj šteje. Nisem pa vedela, da je šla na porodniško.

< Sporočilo je popravil Naja31 -- 3.4.2007 21:49:09 >

(odgovor članu bebe&jaz)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.4.2007 23:43:07   
nejcko
Sin je pri dr. Kosec - groooooooza, ki jo trpimo že 5 let. Baje gre julija v pokoj, vsaj tako sem zasledila, in upam, da bo nova del. sila kaj boljšauser posted image . Sestra Vesna je pa cukr od cukra.

Hčerka je pa pri Dovžanovi, ki je tudi zelo v redu, ampak žal dela le pol. del. čas in ne sprejema novih pacientov. Hvalijo tudi dr. Sedej, ki pa je žal tako kot Dovžanova samo pol. del čas in pa Molkovo. Jah, ZD šiška res nima ravno bog ve kaj pediatrov na izbiro.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.4.2007 9:26:32   
elizabeta p
Ali ima Vesna kratke lase?

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.4.2007 9:32:15   
Naja31
Meni se zdi, da ima kratke lase. Pa mlajša sestra je. Druge so vse malo starejše.

A dr. Kosec gre v pokoj? Saj zato so pa dve nove verjetno zaposlili.

(odgovor članu elizabeta p)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.4.2007 12:09:51   
bebe&jaz
Sestra Vesna: neka srednja dolžina las, blond, prijazna, nevsiljiva, z občutkom, mlajša (okoli 30, bi rekla), skratka med drugimi sestrami jo je težko zgrešiti...

Če gre pa dr. Kosec res julija v penzion, bo pa treba razmislit, h komu vnaprej... Hm, pa imam še eno "skrb"...

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.4.2007 12:27:44   
nejcko
Ej, punce, ne me zdaj za besedo držati napisala sem BAJE. V bistvu je to zgolj moja predpostavka, namreč na zadnjem pregledu je sestra rekla eni mamici pred nami, da naj nekaj uredijo do junija, ker potem bo pač zadevo prevzela nova zdravnica, naša Fiška pa je enkrat izjavila, da je Koščeva tik pred penzijo in je zato tako naveličana vsega. Pa sem seštela 1 + 1user posted image

Jaz bom poskusila, da bi šel sin kar k šolskemu zdravniku, čeprav bomo šolanje odložili. Zdaj ima namreč sistematskega pri njem in mi je všeč že zato, ker je moškiuser posted image - bomo kar prosili, če lahko k njemu si hodi še to leto do šole.

(odgovor članu bebe&jaz)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.4.2007 11:09:27   
Mojca20
Kaj pa je narobe  z dr. Turkovo? 

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.4.2007 11:51:17   
elizabeta p
Njen odnos do otrok.

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?