Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zamenjava pediatra ZD Šiška 3.4.2007 9:52:23
|
|
|
|
Putka
|
Mi našo vozimo v ZD Šentvid, k dr. Vodnikovi. Pa za novorojenčka sem tudi že plac rezervirala.
|
|
|
|
RE: Zamenjava pediatra ZD Šiška 3.4.2007 10:38:37
|
|
|
|
Naja31
|
Mi smo prejšnji mesec zamenjali iz ZD Šiška k dr. Vodnikovi v ZD Šentvid. Postopek: z novim pediatrom se zmeniš če vzame otroka, poklišeč v Zd in poveš kam naj pošljejo karton in potem greš k novemu in podpišeš obrazec o zamenjavi. Upam, da me ZD Šiška ne vidi nikoli več. Čeprav zdaj naj bi dobili 2 novi pediatrinji, ki naj bi bili boljše.
|
|
|
|
RE: Zamenjava pediatra ZD Šiška 3.4.2007 10:53:46
|
|
|
|
elizabeta p
|
Mi imamo dr. Molka in meni se zdi res v redu. Ne priporočam pa dr. Turk.
|
|
|
|
RE: Zamenjava pediatra ZD Šiška 3.4.2007 10:56:19
|
|
|
|
ac
|
Elizabeta p, za dr. Turk ni treba 2x rečt. Jo imamo sedaj
|
|
|
|
RE: Zamenjava pediatra ZD Šiška 3.4.2007 11:10:31
|
|
|
|
bebe&jaz
|
dr. Molka ali dr. Kosec. O dr. Turk pa ne bi...
|
|
|
|
RE: Zamenjava pediatra ZD Šiška 3.4.2007 11:28:33
|
|
|
|
Mikica
|
Mi imamo dr.Kosec, res je mogoče bolj redkobesedna, ampak pove tisto kar rabiš, tudi na trapasta vprašanja. Do sedaj smo imeli priliko spoznati še dr.Dovžanovo in dr. Molka, ki sta obe pustili dober vtis, odnos dr.Turkove pa res ni najbolj primeren za malčke. Pohvalila pa bi sestro Vesno, ki je pri dr.Kosec - takega prijaznega odnos do otrok pa ne doživiš vsak dan .
|
|
|
|
RE: Zamenjava pediatra ZD Šiška 3.4.2007 11:45:06
|
|
|
|
bebe&jaz
|
Ja, Mikica, samo kaj, ko je zdaj sestra Vesna na porodniški...:(
|
|
|
|
RE: Zamenjava pediatra ZD Šiška 3.4.2007 21:47:38
|
|
|
|
Naja31
|
Mi smo pa ravno dr. Kosec zamenjali. Saj je drugače ok, ampak več kot 2 besedi bi lahko ven spravila iz sebe. O dr. Turk pa raje ne bi. Nekako smo vsakič, ko je bil otrok bolan, nanjo naleteli. Groza od groze. Enkrat smo bili pri dr. Molka, je super, samo ne jemlje novih pacientov. dr. Dovžan dela samo polovični delavni čas in ravno tako ne jemlje novih. Sestra Vesna je pa zakon, in na žalost edina sestra na tistem oddelku,ki kaj šteje. Nisem pa vedela, da je šla na porodniško.
< Sporočilo je popravil Naja31 -- 3.4.2007 21:49:09 >
|
|
|
|
RE: Zamenjava pediatra ZD Šiška 3.4.2007 23:43:07
|
|
|
|
nejcko
|
Sin je pri dr. Kosec - groooooooza, ki jo trpimo že 5 let. Baje gre julija v pokoj, vsaj tako sem zasledila, in upam, da bo nova del. sila kaj boljša . Sestra Vesna je pa cukr od cukra. Hčerka je pa pri Dovžanovi, ki je tudi zelo v redu, ampak žal dela le pol. del. čas in ne sprejema novih pacientov. Hvalijo tudi dr. Sedej, ki pa je žal tako kot Dovžanova samo pol. del čas in pa Molkovo. Jah, ZD šiška res nima ravno bog ve kaj pediatrov na izbiro.
|
|
|
|
RE: Zamenjava pediatra ZD Šiška 4.4.2007 9:26:32
|
|
|
|
elizabeta p
|
Ali ima Vesna kratke lase?
|
|
|
|
RE: Zamenjava pediatra ZD Šiška 4.4.2007 9:32:15
|
|
|
|
Naja31
|
Meni se zdi, da ima kratke lase. Pa mlajša sestra je. Druge so vse malo starejše. A dr. Kosec gre v pokoj? Saj zato so pa dve nove verjetno zaposlili.
|
|
|
|
RE: Zamenjava pediatra ZD Šiška 4.4.2007 12:09:51
|
|
|
|
bebe&jaz
|
Sestra Vesna: neka srednja dolžina las, blond, prijazna, nevsiljiva, z občutkom, mlajša (okoli 30, bi rekla), skratka med drugimi sestrami jo je težko zgrešiti... Če gre pa dr. Kosec res julija v penzion, bo pa treba razmislit, h komu vnaprej... Hm, pa imam še eno "skrb"...
|
|
|
|
RE: Zamenjava pediatra ZD Šiška 4.4.2007 12:27:44
|
|
|
|
nejcko
|
Ej, punce, ne me zdaj za besedo držati napisala sem BAJE. V bistvu je to zgolj moja predpostavka, namreč na zadnjem pregledu je sestra rekla eni mamici pred nami, da naj nekaj uredijo do junija, ker potem bo pač zadevo prevzela nova zdravnica, naša Fiška pa je enkrat izjavila, da je Koščeva tik pred penzijo in je zato tako naveličana vsega. Pa sem seštela 1 + 1 Jaz bom poskusila, da bi šel sin kar k šolskemu zdravniku, čeprav bomo šolanje odložili. Zdaj ima namreč sistematskega pri njem in mi je všeč že zato, ker je moški - bomo kar prosili, če lahko k njemu si hodi še to leto do šole.
|
|
|
|
RE: Zamenjava pediatra ZD Šiška 6.4.2007 11:09:27
|
|
|
|
Mojca20
|
Kaj pa je narobe z dr. Turkovo?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?