srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Kako misliš, da ste njeni služabniki? Ne pospravi za njo, ne naredi ji sendviča, če ga hoče, ne pospravi ji cunj v omaro, tamale naj ji trgajo nalepke, če jih ne more pospravit, ne odnesi umazanih cunj jih v koš za perilo, če jih sama ne...slej ko prej bo pogruntala, da bo morala to opraviti. Drugače pa res, kot je rekla POKPOK, punči je zdaj v svojem svetu, čisto je premaknjena, smili se sama sebi, po drugi strani je najpametnejša...saj je boga, saj smo bili vsi mi bogi v teh letih, pa minejo. Je pa res, da je to šit za starše, tudi mene čaka. Se strinjam, popolnoma. Razlika med pubertetniki pa je verjetno ta, da ene pač bolj meče, ene manj. Upam, da mojega sina ne bo v prevelikih količinah , drugače se mi bo sfuzlalo. Jaz pravim, da je treba meje postavit že zelo zgodaj v otroštvu. Primer ene deklice pri nas, stara je 13 let. Non-stop visi na msn-ju, jezika, pizdi,....so ji staknili kabel iz računanika, ga je najdla, ga dala nazaj. Namesto, da bi ga ji spet in spet vzeli ali pa računalnik enostavno dali pod geslo, punca spet veselo čveka prek neta. Pa saj ljudje božji, ti naši otroci se ne bodo znali pogovarjat v "živo" sploh več, samo še ti računalniki rulajo!
|