dejte mi povedat (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

naja78 -> dejte mi povedat (9.10.2004 15:16:26)

halo.

se še privajam na čvek ,ampak bo.:miska:
punce povejte mi nekaj.sama dost vem o fiziologiji telesa ampak to se mi pa zdi čudno.po jemanju diane 35,dobivam M sicer redno na 29 dni,ampak iz 4 dneh se mi je zmanjšala na 2 dni.krvavim srednje,G pravi da naj bi blo vse OK ampak men sezdi to premalo.kaj ve mislite???:( mogoče pa mi ravno zarad tega ne rata,pa se niti nočm preveč obremenjevat,ker sem na lastni koži občutla kva dela ta psiha.res punce nč premišljevat,ker je baje psiha 80% kriva da ni :roza:
papa

naja78 -> dejte mi povedat (9.10.2004 15:32:23)

NE ŽE 1 LETO NČ VEČ.JEDLA SM JIH TUDI ZARAD MAZOLČKOV,KI PA SO FUL POMAGALE SAM OD TAKRAT JE TKO 2 DNI -FERTIK.PAPA

naja78 -> dejte mi povedat (9.10.2004 15:41:13)

NO VPRAŠ,ČE LAHKO.SEJ POMOJE JE OK,SAMO MAL MI JE ŽE ČUDEN,MOGOČE JE PA TO VZROK.DOR DA SM ŽE TKO HITR ZAČELA,PA ŠE PAZT MORAM KER NA RENTGENU DELAM.LP SE PIŠEMO,ALENKA 78

Pia73 -> dejte mi povedat (9.10.2004 22:40:11)

Draga lenkapečenka!

Tu se srečujemo, se pogovarjamo in delimo mnenja,...Pa to itak že veš! Rada bi ti samo povedala, da je moje trdno prepričanje, DA PSIHA NI KRIVA, DA NE ZANOSIMO! Ker, če se semenčece sreča z jajčkom v idealnih pogojih je TO TO in nobena PSIHA NE MORE PREPREČIT OPLODITVE!!! Ali pa' :zmeden::zmeden::zmeden: Samo to bi rada še enkrat čula od vseh, ki mi trobijo: psiha, psiha, psiha: KAKO ZA VRAGA??? :zmeden::zmeden::zmeden: Na tem forumu sem že skoraj eno leto in vse punce (morda je res katera izjema ampak izjeme potrjujejo pravila, se strinjate, kajne???), ki niso zanosile leto ali več, je bilo nekaj narobe. Sorry, to je moje skromno mnenje!

Pa lep pozdrav!

Pia73

Pia73 -> dejte mi povedat (10.10.2004 17:58:11)

Ja, ja to pa razumem. To lahko naredi psiha! Se popolnoma strinjam! Ampak, da zaradi psihe ne bi zanosile kot nekateri trdijo! Halooo??? Pa kako???

No pa sva na isti valovni dolžini! Lepo se imej in čimprej :modri: ali :roza: ali + , samo da bo!

Lp Pia73

anadejka -> dejte mi povedat (11.10.2004 8:25:25)

Pia veš jest se pa popolnoma strinjam s tabo!!!Ne more bit za vse kriva psiha o.k. mogoče 1x,2x,...ampak ne pa skoraj eno leto.Men vsi govorijo da ne smem mislt na to da pol psiha nardi svoje,ampak sej npr.na začetku sploh nism res nč razmišljala,sm si mislila sej bo že po ene petih spodrsljajih sm se pa začela že mal sekirat.Zdej mi dela psiha ja sam po moje je neki druzga narobe.Ker jest sem vedno imela svoje O k jih čutim,pa še na Klomifenu sm zadnje 2 meseca,pa še z dragijem najmanj vsake dva dni čez cel mesec ne samo med O.Pa ne mi rečt da je psiha kriva.Tuki je sigurn neki druzga narobe,zihr,ker med tem časom bi pa že mogl kej bit.
No ja res pa je da mi je G reku da moram bit sproščena ker se takrat sproščajo ene celice.
Nevem

Stran: [1]