elektrika (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

erika -> elektrika (9.10.2004 12:12:31)

Ali veste, kdaj bo začel veljati nov "režim" dražje in cenejše elektrike? Začelo naj bi se že z 1. junijem, pa še nič. Meni bi zelo prav prišla nizka tarifa ob sobotah, da ne perem in likam cele nedelje.

Lp Tamara

Jančika_ -> elektrika (9.10.2004 12:18:54)

Baje, da sicer že velja, ampak tam kjer imamo običajne števce, ne digitalne, še ne, ker morajo najprej števce drugače nastavit. Naj bi pa obvestili vsako gospodinjstvo, ko bojo to uredili. Do takrat pa bo še kar po starem.

LP, Jana:metulj:

Blanka77 -> elektrika (9.10.2004 15:27:52)

Števce bojo baje nastavlšele po 1. januarju, tako da je sedaj še po starem. Bodo pa o tem gospodinjstva obvestili.

LP

Blanka

Anonimen -> elektrika (9.10.2004 15:49:41)

Pri nas so tarifni sistem menjali avgusta, kolikor mi je znano, so k temu pozivali po vsej Primorski. Potem pa tako kot se je kdo odzval. Mi smo se takoj, ker nam je tudi pasala poceni elektrika za vikend.
Pa je prišel in zamenjal tarifni sistem - na digitalni števec - zdaj pa ves čas vsak dan kaže samo poceni tok. :bravo:
Naj imam slabo vest? ;)

pika74 -> elektrika (9.10.2004 17:02:26)

Pri nas že deluje:bravo::bravo::bravo::bravo: - danes že cel dan brez slabe vesti dela pralni in pomivalni stroj pa lososa sem tud v pečici spekla:)-...
Prejšnji vikend je blo še po tastarem. Ta vikend se je pa začel:):).
Končno. Tud men je blo obup vse te stvari v nedeljo počet. Tko se pa mal porazdeli, pa lahko gremo v nedeljo tud kam ven. Pač mal si zorganiziraš glede na vreme in ostale načrte:).

Lp,
Pika74
:metulj:

Tiki -> elektrika (9.10.2004 17:46:44)

Nov tarifni sistem se že ureja in do januarja, v skrajnem primeru do februarja naj bi povsod to uredili.
Lp

Stran: [1]