puri -> RE: M ne pričakujemo v maju! (20.5.2007 21:07:00)
|
Najprej čestitke vsem, ki ste postale[sm=nosecka.gif],...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Držim pesti, da bo tudi vsem ostalim čim prej uspelo[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] Jaz si merim BT, tako da sem ta mesec videla, da mi je O malo zamujala in tako sem vedela, da bo tudi [sm=hudicek1.gif] (če bo prišla) prišla malo kasneje, kot sem pričakovala. Ampak, ker nisem imela rjavega izcedka, ki se mi pojavi 2-3 dni pred [sm=hudicek1.gif], sem danes zjutraj naredila test, ki je pokazal zelo rahlo črtico. Jutri zjutraj bom test še enkrat ponovila in upam, da bo pokazal enako. Se kar ne upam prehitro veseliti, ker sem tudi jaz delala test že pred izostankom[sm=hudicek1.gif]. Pa sem prebrala, da je Lupiti in tudi že nekaterim puncam pokazalo pozitivno, potem se je pa žal prikazala[sm=hudicek1.gif][sm=smiley13.gif] Znaki drugače so,...utrujenost, slabost, malo vrtoglavice, pogost obisk WC-ja, boleče bradavičke, čuden občutek v spodnjem delu trebuha,.................bom vidla kaj bo jutri!
|
|
|
|