Anonimen
|
pozdravljene, vse tiste, ki še ne pričakujete moja zgodba je takšna: leto in pol sva brez zaščite in že toliko časa slončkava "na polno" - včasih vsak dan, včasih enkrat na teden itd. Lansko leto sem bila čisto obsedena z zanositvijo, sedaj pa sem to odmislila in svojo glavo prepričala, da si zanositve še ne želim in nič več ne računam, ne merim, se ne opazujem... namreč, v času ko sem bila čisto v tem, da zanosim, sem imela že vse znake je pa kar prihajala in prihajala... sem merila temperaturo, opazovala sluz, tipala MV, štela dneve - VSE! Torej, sedaj sem svojo glavo prepričala, se ne obremenjujem!! Bravo zame! Danes - nekaj me je zopet popadlo - pa sem začutila ovulacijo, vsaj mislim da! Bila je majhna bolečina v jajčniku (levem) in sem med službo letela domov in napadla dragega (je smo gledal kaj mi je, nisem mu pa nič rekla)! Zadnjo sem imela 25.4. zato je čisto možno.... joj, čist sem paf, zopet sem dobila v glavo HOČEM!!!! Zato sem se odločila, da se vam pridružim, samo ta mesec, če nama po letu in pol ne rata, grem na UZ (napotnico imam že od decembra doma - velja 6m) Se vam pridružujem, prosim dajte me na seznam.... si pa zelo, zelo zelo zelo želim(va) mislim, da je pri meni večja želja! Pozdravčke vsem... Ana
|