Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako psa odvaditi lajanja 5.4.2007 0:35:09
|
|
|
|
Marogica
|
Punce, kaj niste opazile, kako tukaj "lajate", pa vas tudi noben hudič ne more utišati???? Zakaj pa bi psa morali?
|
|
RE: Kako psa odvaditi lajanja 5.4.2007 0:40:43
|
|
|
|
karmy
|
IZVIRNO SPOROČILO: xxl_baby Jaz uspavat?? Od kje tebi take ideje. Sploh nimam psa. Samo pravim kaj je morala moja prijateljica narediti zaradi laježa pa me potem nekaj napadate da je denar več vreden od psa in da ne berem postov itd. pa nisem tebi odgovorila
|
|
RE: Kako psa odvaditi lajanja 5.4.2007 0:41:51
|
|
|
|
xxl_baby
|
Saj ni važno ali si meni ali nisi! Enostavno si tudi ti med tistimi "pametnimi"!!
|
|
|
|
RE: Kako psa odvaditi lajanja 5.4.2007 8:31:22
|
|
|
|
Anonimen
|
RibicaRR, prosim če temo zakleneš kr res nima več smisla da je odprta.. Pa vmes pobrišeš 3. stran- drekanje po temi.
|
|
|
|
RE: Kako psa odvaditi lajanja 5.4.2007 11:26:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova RibicaRR, prosim če temo zakleneš kr res nima več smisla da je odprta.. Urejeno. IZVIRNO SPOROČILO: al bina Pa vmes pobrišeš 3. stran- drekanje po temi. Urejeno. Pa prosim, da se v prihodnje drzite teme debate! Gorazdova, ne, ni narobe, da zelis psa odvadit lajat. Ker ga ne mislis odvadit lajat na sploh, le takrat, ko je to motece. Otrokom tudi najbrz poveste, kdaj so prekoracili mejo, ne? Ce bo kdo imel se dejansko kak nasvet, naj mi to sporoci na ZS, drugace tema ostane zaklenjena. LP, Ribica
< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 5.4.2007 11:51:27 >
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?