Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko strojev perila... 8.4.2007 19:32:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsak dan stroj tut včasih dva ali tri, če je posteljnina itd... Nas je 5
|
|
|
|
RE: Koliko strojev perila... 9.4.2007 3:32:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Če bi jaz prala tako, kot bi bilo treba (se pravi sproti), bi se vsak dan oprala ena runda. Izmenično en dan pisano perilo, en dan belo perilo. Smo pa štirje.
|
|
|
|
RE: Koliko strojev perila... 9.4.2007 8:39:24
|
|
|
|
anitaz
|
VSak dan en stroj....vsake 14 dni pa še posteljnina, se pravi še dva stroja zraven.
|
|
|
|
RE: Koliko strojev perila... 9.4.2007 8:42:29
|
|
|
|
Marogica
|
Mi smo 4-je in perem izključno čez vikende, ko je ceneje. Operem pa nekje med 3-5 strojev na vikend.
|
|
RE: Koliko strojev perila... 9.4.2007 9:18:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas nimamo nobenega poceni toka,torej je vseeno keri dan in uro perem. Če računam,da nas je 5 oseb,ki se vsak dan preoblačimo,celo dve osebi dvakrat na dan,je vedno polno perila,Če ga ne sproti dam prat se mi nabere tudi do 4 stroje,ki bi jih morala v enem dnevu oprat,je pa brz vezemker ni toliko prostora za sušit,torej vsak dan sproti eno rundo belega in eno rundo barvnega.
|
|
|
Spanje alergikovPaštetkaZanima me kako so spali otroci, dojenčki (po 3. mesecu), ki imajo potrjeno alergijo na hrano.
Seveda bom vesela vsakega komentarja, glede spanja in alergije, sploh, če se je stanje po uvedbi diete izboljšalo. Ni prespal noči do 2. leta (zbuja se več kot 3xna noč) (
33%)
Večinoma spi celo noč (
40%)
Zbuja se 2-3x/noč (
28%)
Število vseh glasov: 134Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!