Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zakon iz prijateljstva 7.4.2007 7:49:27
|
|
|
|
Colt
|
Ok, družba je že lepo vsidrana na vlaku. In ta vlak ženejo podivjani liberalistični nazori, ki se spreminjajo iz danes na jutri, žene ga pa le in izključno želja po dobičku, po kapitalu. Varanje je kul, važno je biti ''in'', važno je bit moderen, popoln, kot lutka...važno se je razkazovat, slačit itd itd... ..medsebojni odnosi pa se krhajo, gnijejo, razpadajo. Ni problem človeka ponižat in zabit do fundamenta, ni važno če zadevo gledajo otroci, ni važno če bodo ostale travme....vse za gledanost in vse za $$$ medijev. Nina O. je kokoš brez vesti, Nina iz hiše BBja je najstnica ujeta v telo zrele ženske. In moje drage spoštovane soforumašice, žal ve podpirate s svojim kupovanjem kartic za BBja takšne lažne ideale in poceni sanje ki trajajo en dan. Ostanejo pa strti ljudje. Gremo lahko še nižje? Pa brez zamere, Grega
|
|
|
|
RE: Zakon iz prijateljstva 7.4.2007 7:54:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Colt! A ti mogoče nisi razumel vprašanja al kaj? To, kar si napisal lepo skopiraj in prilepi na BB temi. Tukaj pa je bilo postavljeno vprašanje o tem, ali lahko obstaja zakon iz prijateljstva. In debatira se izključno o tem. Kaj pa je v BB moralno in kaj ne pa ne sodi sem.
|
|
|
|
RE: Zakon iz prijateljstva 7.4.2007 8:08:10
|
|
|
|
Colt
|
Raho, se opravičujem za majčken odklon od glavne teme. No, da bo jasno...zakon ''iz prjateljstva in spoštovanja'' je larifari. Zakaj? Ker ko se ti vležeš k svojemu možu in imaš v sebi še vedno npr spermo od npr ''afriškega ljubimca'', se stvari nekoliko zakomplicirajo. Jaz bi temu prej rekel bolano kvazirazmerje, ne pa spoštovanje in prijateljstvo. G
|
|
RE: Zakon iz prijateljstva 7.4.2007 10:01:45
|
|
|
|
trojči
|
Samo ljubezen premaga vse ovire, ki dvema v življenju pridejo na pot. Drugače zmaga egoizem. Kaj učiš otroke, če tako živiš? Po moje to, da je ok, da se mami in ati ne ljubita, da vsak po svoje seksata in iščeta nežnosti in toplino pri tujcih, s katerimi se bo morda kdo od njiju toliko zbližal, da bo šel drugam živet. Zakon, kjer ni osnovno izhodišče, da bo trajalo, da se lahko vsak trenutek ustavi zaradi čustvenih in seksualnih potreb enega od pogodbenih partnerjev, ni zakon. Temveč je podjetje pred propadom. Ej, en vic iz ene reklame. Pride uslužbenec k direktorju banke in pravi: direktor, bankrotirali bomo. Direktor pravi, ja pa kaj, saj to ni nič takega. Pravi uslužbenec: direktor, samo letos smo imeli 4 miljarde eurov izgube. Pravi direktor, nič hudega, saj tega nihče ne ve. Pa reče uslužbenec: direktor, v avli je že policija. In reče direktor: hitro mi rezervirajte avion za Nico, pri agenciji tej in tej imajo akcijo, let stane le 50 eurov. No, tako približno si predstavljam zakon iz prijateljstva. Osnovne potrebe, osnovni namen zakona ni izpolnjen. Samo vprašanje časa, kdaj razpade in kako velika škoda nastane na posameznih članih družine v času delovanja.
|
|
|
|
RE: Zakon iz prijateljstva 4.5.2007 13:43:31
|
|
|
|
žirafica
|
IZVIRNO SPOROČILO: raho Zanima me vaše mnenje glede tega, da z nekom ohranjaš zakon na bazi prijateljstva. V časih, ko so se sklepale poroke s strani staršev (dogovorjene poroke), so bili ti zakoni sprva brez ljubezni, simpatije, prijateljstva. Vse to je prišlo ali pa tudi ne, kasneje. In so funkcionirali.
|
|
|
|
RE: Zakon iz prijateljstva 4.5.2007 17:43:28
|
|
|
|
AiMa
|
Zadnje čase precej razmišljam o tem, ker imam neko krizo...Reče se ji odtujevanje od partnerja,menda..In se, draga Raho, sprašujem povsem isto..Je prijateljstvo dovolj? Ne, ampak,če je prijateljstvo med dvema, je nekako neprijateljsko prekiniti odnos in iti stran. Meni se to zdi egoistično..zato vztrajam. In čakam na odločitev, ki mi bo padla na glavo..Malo dolgo že,ampak..Nekako bomo že,ja. Čeprav pa ne verjamem,da na osnovi prijatelsjtva lahko narediš zakon. Če si enkrat že v njem..že nekako. Če si tik pred tem..najbrž ne. Še čakam...
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?