|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Izvedenke za BT - pomoč prosim
2.4.2007 21:08:41   
koala
hokejistka pa še ena predost tega je, če si meriš BT.
Sem že marsikje slošala, da so ginekologi rekli, da naj si tri mesece merijo BT, potem pa bojo videli dalje. In če prideš k g oborožena z krivuljami za BT, si lahko prišparaš tiste tri mesece, v že tako dolgem čakanju.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
2.4.2007 21:31:42   
Pia73
raho, ne da sem vsega brati ( to ti pišem zato, ker lahko, da ti je katera to že napisala )  ampak ti povem, da pri vseh ženskah BT ni pokazatelj ovulacije in nato nosečnosti. Sem včasih znala to v % povedat, sedaj pa ne znam več.  Če si upoštevala vsa pravila ( ob enakem času ipd ) potem si z merjanem BT žal ne boš mogla pomagati.

Jaz pa sem bila šolski primer glede BT,...vsaj nekje,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
3.4.2007 12:48:22   
Pobalami
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Evo sem našla
www.testsforless.com/dipstrip_combo_packs.asp

Meni zdaj odpre, upam da bo tebi tudi!

Tudi jaz sem tule naročila. Ratalo je v 2. mesecu. sem pa imela ovulacijo vsaj tri dni prej kakor sem mislila.Tko, da ta test je kar vredu pokazatelj, po mojem mnenju bolj kot BT.

V tem kompletu jih dobiš več + še test za ugotavljanje nosečnosti, kar je cenovno veliko bolj ugodno kot pri nas.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 28
5.4.2007 14:23:25   
anja31
Punce,

eno konkretno  BT vprašanje, glede na to, da so mnenja tako različna...

Zanima me: a je možno, da je ženska s pomočjo agluraba in klomifena noseča, če ima bazalno temperaturo na 21 in 22 dan ciklisa zelo nizko, in sicer 36,5...Prosim za vaša mnenja. Že 5 dni me špika zelo močno v jajčnikih, pa na wc hodim na 1/2 ure...Psiha, psiha, psiha...

Hvala in Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
5.4.2007 15:18:20   
lana38
Kakšna pa je bila BT pred tem? Lahko, da boš komaj zdaj imela O. To špikanje ja znak za O. Glede obiskovanja WC pa...user posted image Jaz sem ob Klomifenu hodila več na WC kot v user posted image . Sploh nisem nikamor mogla iti, če nisem vedela, kje je tam WC. Tudi ponoči sem hodila vsako uro.
LP

lana38

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 30
5.4.2007 15:44:46   
anja31
Lana,

kako naj bi bila ovulacija lahko šele zdaj, če imam vsak mesec točno na 28 dni menstruacijo? A je to možno? Na 12-15 dan ciklusa me je pa zbadalo še bolj kot zdaj..ma ne vem...
Lana, hvala za pomoč...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 31
5.4.2007 15:52:12   
anja31
Pa še nekaj...imam zelo zelo zahtevno in odgovorno službo, ki mi para možgane iz dneva v dan...Ta mesec je bilo prvič po 2 letih, da sem sploh bila na bolniški 12 dni (Kaj je to dopust??:) ) , ker sem pred tem imela prometno nesrečo...tako da sem celo obdobje pred-med in po ovulaciji doma preležala....sicer sva bila pridna z mojim dragim vseeno, ker me je od nesreče bolel samo vrat in desna roka...Moram reči, da sem se po 2 letih totalno sprostila...mogoče pa to le lahko upliva.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 32
6.4.2007 6:52:46   
lana38
Sprostitev je kar dosti, ja.
LPuser posted image

lana38

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?