evee -> RE: Nisha ali Leila (9.4.2007 12:12:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Solero Mene kar srce zaboli, ko kje slišim taka neslovenska imena. Pa kaj vam je res tako malo za lastno in otrokovo kulturno identiteto? (Predvidevam pač, da bo to slovensko dete.) Oziroma, ali so druge kulture res toliko boljše od naše?? Jaz sem absolutno proti temu ignorantskemu vzvišenemu masakriranju Slovenstva. Tole še: sem profesorica na eni šoli, kjer imamo otroke različnih narodnosti. Že po imenu otroka lahko predvidim od kod prihaja, ker navadno nosi ime, povezano z lastno kulturo, tradicijo, domovino, če hočete. Samo slovenske matere, sram jih bodi, dajejo svojim otrokom tuja imena ali pa tudi naša zapisana po tuje. Tako imam Ryana, Pelle, Aino, Teisho...ki so nov slovenski rod. (In imam Lejlo, Amirja, Jasmina, ki vedo kdo so in kaj so in bodo to tudi ostali.) Slovenska mati, zbudi se!! Dokler si še vsaj malo slovenska. Lepe praznike še naprej.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Verjetno si dovolj dobro prebrala, da bi bilo to drugo ime. Imam dvojčici Živo in Lino. Mislim da je Živa zelo lepo slovesnko ime. Lini bi pa dodali eno ime. In sem pač malo vprašala katero se vam zdi lepše.
|
|
|
|