kdaj se vam je spustil.. (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

niki5 -> kdaj se vam je spustil.. (8.10.2004 16:23:30)

Koliko pred porodom se vam je spustil otroček (če se vam je) ali se je med samim porod šele spustil v porodni kanal?

Ginekologinja mi je sicer rekla, da v drugi nosečnosti to ni tako pomembno, da lahko da se bo šele, ko se bo začel porod? Kakšne izkušnje imate pa ve?

Naj bi se tudi na zunaj videlo in sicer je trebušček nižje (meni se tudi v prvo ni, tako da sploh ne vem kako izgleda).

pozdravček od :nosecka:

Annny -> kdaj se vam je spustil.. (8.10.2004 18:34:17)

Niki, lahko rečem samo to, da se meni trebušček navidez ni čisto nič spustil..res pa je, da glavico čutim čisto spodaj- kako se včasih podrgne ob sramno kost (ni preveč fajn filing), nekajkrat na dan pa se tudi premika in to občutim kot nekakšno ščipanje:). Pa tudi kolcanje čutim tam spodaj:)-:)-.

Niki, kakšni so kaj občutki zadnje čase?:sloncek:

Annny -> kdaj se vam je spustil.. (8.10.2004 18:35:47)

Še nakaj bi skoraj pozabila:

VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE ob tvojem prazniku ti želim!!!! :darilo::rozica::torta::darilo::rozica::torta::duda::duda:

niki5 -> kdaj se vam je spustil.. (8.10.2004 22:24:19)

O Anny! sem mislila da si že v porodnišnici, ko se nisi nič javila :)

Tako, kot si opisala tudi jaz čutim svojega pikca, kako pa to zgleda ko se spusti pa ne vem, naj bi se pa tudi na trebuščku poznalo, sestra pa mi je rekla, da začutiš prav olajšanje, ko zadihaš normalno.
Tako, da vsakič ko grem mimo ogledala malo prečekiram, če je že kaj sprememb :)-

Hvala za čestitke, smo pa ravnokar zaključili s praznovanjem :)
sem že kar utrujena od sedenja :zaspan:

Pozdravček :nosecka:

ancka -> kdaj se vam je spustil.. (9.10.2004 21:45:37)

Živjo!
Jaz sem v 33.tednu, pa čutim premike zelo nizko. Že v 26.tednu se je moja :roza: obrnila na glavo, včeraj je g rekel, da je ful nizko tako, da vem kaj čutiš, le, da imaš ti že za rodit, jaz pa še ne in sem zato zaskrbljena!

niki5 -> kdaj se vam je spustil.. (9.10.2004 21:55:14)

jaz ga imam že vsaj od 22 tedna nizko na med. vhodu in sicer glavica pritiska na med. vhod, maternični vrat se mi je takrat tudi skrajšal, tako da sem pol nosečnosti preležala. :((

Na zadnjem pregledu pa mi ginekologinja pravi, da se še ni spustil in sedaj mi ni nič več jasno, namreč se mislila, da če je nizko na med.vhodu, da potem to pomeni da je spuščen :zmeden2::zmeden2:

ancka, ne skrbi, ti samo poskrbi da boš dovolj počivala. Vse bo vredu, držim pesti :bravo:

Stran: [1]