BONI* -> 9nebesa (****. nadaljevanje) (8.10.2004 17:01:51)
|
Hojla! Spet jaz! Obiske sem popokala domov tako, da imam spet čas za vas. Bejba ni nič bolj natančnega povedala, samo da ima slab urin. Sem ji rekla, naj se kmalu spet javi, da vidimo kako napreduje. Držimo ji pesti, da bo vse Ok in da bo kmalu pestvovala svojega sinčka. Jaz sem tudi danes bila v porodnišnici na dnevu odprtih vrat. Sem šla ob 11h, pa nas je bilo kar veliko. Je bilo kar zanimivo. So nas peljali vse od sprejemne pisarne, porodnih sob, oddelka za ležanje po porodu, otroške intenzive, do laktarija, kjer matere shranjujejo svoje mleko za nedonošenčke, ki so v inkubatorjih. Ko sem videla tiste male nedonošene pikice v inkubatorjih, mi je šlo pa kar na jok. Nekateri so res zelo drobceni. V zahvalo dobri negi in oskrbi pa večinoma vsi preživijo. Punce, povejte mi kaj naj naredim. Jaz se vsako jutro zbudim na hrbtu. Nič ne pomaga, da si za hrbet podlagam povštre ali zvito odejo. V spanju vse dol zmečem in se obrnem na hrbet. Ne vem, koliko je to dobro oz. koliko je to škodljivo za mojega :duda:. Jaz pri ležanju na hrbtu nimam težav zato upam, da jih tudi :duda: nima. Pravijo, da če je kaj narobe to najprej začuti mama-težje dihanje. Ali se lahko tolažim s tem ali ne? Lp, Boni
|
|
|
|