premalo mleka zvečer? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje



Sporočilo


bebii -> premalo mleka zvečer? (31.3.2007 15:15:22)

Živjo,

moja  6,5 m stara hčerkica že nekaj časa podnevi zavrača dojenje in mleko nasploh, tako da se podnevi doji samo 2 krat pred spanjem , drugo je GH. Takrat poje zelo malo,ponavadi samo iz ene dojke in še to ne čisto vse. Zvečer bi ful pila, ponoči pa se zbudi 1 ali 2 krat in spet malo pije. Težava je torej zvečer, ker glede na to da se čez cel dan malo doji, se mi zvečer zdi da niti mleka nimam več tolko kot prej ko je redno jedla cel dan. Včeraj zvečer sem ji dala še mleko iz stekleničke ki sem si ga zjutraj izčrpala, in je spila.
Mislite, da bi si morala čez dan,ko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] ne spije vsega, mleko črpat da bi ga imela zvečer več ali kaj lahko naredim?
Hvala




Anonimen -> RE: premalo mleka zvečer? (31.3.2007 17:46:34)

Ja poskusi. Saj veš, več kot je povpraševanja, večja je ponudba. Tako boš imela več mleka za hčerkico in mogoče bo celo bolje spala. Pri nas ne pomaga niti to, da se zvečer fino naje (se ponoči še vseeno 2x zbudi - ampak mislim, da je to bolj crkljanje).

LP




karin412 -> RE: premalo mleka zvečer? (1.4.2007 9:57:22)

Provaj, kot je rekla barby, pa čez dan jo provaj večkrat pristavit. Moja se je pri 6 m dojila še 5x na dan, tudi po kosilu in pred spanjem.




Stran: [1]