|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   preveč spanja???????
31.3.2007 14:50:33   
bibi1
Zdravo! Sem mama 25 mesečnika. Zadnje časa neverjetno veliko spi. Med tednom ga zbujamo, ker gre v vrtec (ob 7 uri), ob vikendih pa je sposoben spati celo do pol dvanajste, kjub temu, da gre zvečer v posteljo ob osmih. Zanima me, če ima kdo podobne izkušnje???? Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: preveč spanja???????
31.3.2007 14:53:24   
ana b
Takih žal ne. Ravno obratno, spi premalo. Se zbudi ob 6h zjutraj, spat pa hodi ob 9h zvečer, pa še 1-2x na noč se zbudi.
A zemanjava za kak dan? Aja star pa je 2 leti in 9 mes.

(odgovor članu bibi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.3.2007 14:57:55   
bibi1
user posted image Tudi mi smo včasih vstajali ob 6 ali 7-ih. Glede na količino spanja v zadnjem času, pa se mi zdi že malo zaskrbljujoče, čeprav bi si verjetno marsikatera mama to želella...

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.3.2007 15:08:15   
total
Uh srečnica,uživaj ker je tako...user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu bibi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.3.2007 16:03:08   
Dejča
Po moje pa v vrtcu premalo spi, pa nadoknadi čez vikend. Tudi naša med vikendom spi popoldne še 3-4 ure, potem ko je ponoči že spala 11-12 ur.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.3.2007 18:27:18   
Lunca1
Naša spi ponoči od 20h do 6-7h, podnevi pa še cca. 3 ure. Aja stara je 27 mesecev.

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.3.2007 22:28:47   
TONČI.
Nikoli ni preveč. Moj je sicer star šele 18m a spi ko klada. Ponoči ponavadi dobrih 12 ur, potem je ene 3 ure pokonc in spet gre za 2-3 ure spat. Prejšnji teden je parkrat spal celo 4 ure. Edina težava veelikega spanja je ta, da ratajo obleke hitro premajhneuser posted image user posted image

(odgovor članu bibi1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.3.2007 22:31:13   
eva1
Naš čez vikende spi ponoči 12 ur in podnevi od 3-4 ure!

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.4.2007 16:46:54   
natalia
zakaj pa pri meni ni tako.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.4.2007 16:53:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bibi1

Zanima me, če ima kdo podobne izkušnje???? Hvala!

S svojim otrokom žal (še) ne user posted image .

S sabo pa je, vsako leto bolj user posted image  user posted image

(odgovor članu bibi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
1.4.2007 20:13:06   
bini
joooooooj... jest takele poste kar preskočim, ker mi je kar težko brat kolk ste ene mame tle naspane user posted image ... ja - točno tko - fouš sem vam do nebes in nazaj, priznam user posted image user posted image

drugač pa v bistvu zastopim tvojo skrb, ampak če je drugače vse ok, potem je najbrž res samo to, da pač rabi več... a je mogoče nehal podnevi spat, je začel več zunej divjat?? jaz bi najprej kak tak razlog poiskala, če ni drugač nobenih bolezenskih znakov...user posted image
pa še zame se mal naspi - meni sploh noben več ne verjame, ko razlagam kolk se naša tavelika še zdej zbuja .. sicer pa zdej po tolk časa zanič spanja tud jest ne znam več normalno spat - bi mogla skoraj v kakšno spalno komoro za kak teden, da bi bla spet normalna user posted image

Svet je lep!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.4.2007 22:31:54   
mayflower
Naš tamali je začel zadnji teden takooooo spat-star bo 15 mesecev. Ponoči spi 10-11 ur, popoldne pa od 2,5 ure do 3,5 ure. ne morem verjet, pa včasih grem pogledat, al je z njim vse v redu. On pa mirno spi. je pa res, da ponavadi potegne dalj, če spi z nama v postelji. No, upam, da bo še trajal, ker ni dolgo nazaj, ko podnevi sploh ni hotel spat.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?