MALINČICA -> RE: Noče spati v svoji postelji (31.3.2007 16:09:54)
|
Meni so dali nasvet, ki ne vem po moje drži, ker je naš fantek že takoj sam spal. Ker je dojenčku v maternici ozko in stisnjeno, mu je treba posteljico približati temu občutku tesnosti, zato okoli njega poskusi nekako varno zviti kake odeje ali dekce, da mu postelja ne bo delovala kot velik prazen prostor, ampak da se bo lahko nekam zaril in se počutil v stiku z nečim. Saj, ko je pri tebi, se tudi verjetno dotikata, najbrž ne spi pol metra stran od tebe, a ne? Jaz sem mu na vsako stran(levo od njega, desno od njega in nad glavico zvila deke v klobčič , da si jih ne more potegnit na sebe) Moj fantek zaspi v svoji posteljici, po podoju pa ostane v najini postelji in se tesno rine k meni, včesih me zgrabi za obraz in se s svojim obrazkom zarine vame in spi kot top. Nič ne kompliciraj, če ti je všeč in če otroku tako paše, ga le imej pri sebi. Jaz ga včasih tako pogrešam ko grem spat, da bi si ga najraje vzela k sebi, samo ga nočem budit, ko se zbudi, pa se pocartava in nahraniva in zaspimo skupaj do jutra. Meni je to nekaj najlepšega.
|
|
|
|