|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mleko
31.3.2007 11:05:39   
Caarmen
Ravno ko sem "stopila" v 21 teden nosečnosti sem se zjutraj zbudila z mokro pižamo okoli leve bradavice. Ginekologinja me je opozorila da lahko pride do tega, vendar se mi to zdi še prezgodaj. Sedaj mi je skoz nerodno kdaj se bo pojavil flekec na majčki... Kupila sem si že tiste robčke. Ali je to normalno? Ali bo sedaj izcedek do konca nosečnosti? Gotovo lahko pričakujem, da se bo pojavil tudi na desni dojki. Izcedka je čisto malo. Kapljica in kapljica ...pa pricurlja. Ste tudi ve imela podobne "težave"? Naj se obrnem na G?

Pa še nekaj. Otroka čutim od 18. tedna. Prejšnji teden je bil pravi razgrajač, ta teden, pa se ga komaj čutim. Je to normalno?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mleko
31.3.2007 11:49:01   
TONČI.
Brez skrbi, to je čist normalno.

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.3.2007 12:18:54   
Samoyedka
Jaz sem začela "točit" že okoli 12 tedna, tako da sploh ni panike user posted image Otroka boš pa enkrat čutila bolj, drugič manj, važno pa je, da ga čutiš. Tudi mali črvički niso vedno enako razpoloženi za fuzbal user posted image

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.3.2007 13:51:47   
Splet.Ka
Jaz nekaj časa sploh nisem ugotovila, kaj bi to lahko bilo. Sem bila prepričana, da sem se nekako pošpricala v kopalnici...pri umivanju zob.

user posted image

No, po kakšnem tednu mi je le "kapnilo", kaj je to. Pa sem brala, da je možno, da kolostrum malo spuša tudi že zelo zgodaj in da to ni nič narobe.

Cvetim...

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.3.2007 22:44:51   
majas
Ja hormoni delajo in dojke se pripravljajo... izteka ti prva tekoččina, nič hudega.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......