|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mi se gremo "pokazat" v porodnišnic...
8.10.2004 11:56:01   
Aly
Pozdravljene,

Niki sem ravno prebrala tvoj post in sem povzela tvoje besede :)- .

Namreč čez kakšno urco se počasi odpravimo..., naročeni smo ob 15. uri, in ......... morda bo samo pregled in pridemo v enem kosu domov :nosecka:, ali pa tudi ne .......9nebesa:duda::modri::duda:9nebesa :sloncek::sloncek::sloncek:. Vsekakor bo zadnjo besedo izrekel naš :duda:.....

Še do včeraj večer so me zbadali krči, sramne in medenične kosti so me bolele kot :hudicek:..... danes pa se je sumljivo vse umirilo :zmeden2:

Poročilo vsekakor sledi..;)

Lep dan vsem :rozica::rozica::rozica: Aly
Neposredna povezava do sporočila: 1
8.10.2004 13:11:12   
Erdbeere
Čakam kaj bo.........

(odgovor članu Aly)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.10.2004 13:55:56   
ninca
:sloncek::sloncek::sloncek:

upam da :nosecka: in :duda: čimprej prideta; zdrava in :love: srečna, v 9nebesa, domov!!!

poročilo pa obvezno ;)

(odgovor članu Aly)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.10.2004 14:44:26   
niki5
držim pesti in navijam zate :bravo:

če ne bo danes bova pa še malo tole nosečko uporabljali :nosecka: to je pa tudi nekaj ;)

(odgovor članu Aly)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.10.2004 19:52:56   
*
OOOO..tebe sem pogrešala..in napačno napisala nick name..saj sem vedela.

Aly a ti še kar hodiš okrogla naokoli?
Zakaj nočeš še roditi..heheheh!:)-

(odgovor članu Aly)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.10.2004 19:56:42   
Aly
Tako, smo že doma - še vedno kot :nosecka::nosecka::nosecka: .

Kaj hočemo, naš otroček se je očitno odločil, da bo ostal še v trebuščku, verjetno tudi zaradi bližajočih se ohladitev :) .

MV kljub vsem popadkom in bolečinam še vedno zaprt, popadki prav tako dobro vidni na CTG, posteljica v redu, pretoki tudi, plodovnice dovolj......in baje bo naš :duda: zelo velik :sloncek: ... morda pa zato potrebuje toliko predpriprav :)-:)-:)- . Ja, kaj hočemo, iz tako idealnih pogojev pa ja ne bomo pritiskali na našega bebeka :love: ..... Bomo v dobro njega pač prestajali te bolečine še naprej.... dokler ne bo čas.....

V ponedeljek zjutraj pa ponovno na pregled ...... mogoče bo pa takrat 9nebesa

LP Aly

(odgovor članu Aly)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?