pregrada (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

MICI13 -> pregrada (30.3.2007 19:58:56)

Pozdravljeni.
Jaz imam operacijo za odstranitev pregrade 7.5.07. kdaj dobim M. koliko časa nesmem zanosit. koliko časa noraš počivati-bolniška.Zaradi pregrade sem imela dva splava nebi rada da se to ponovi. strah me je ss.
L.p.

Nikoletka -> RE: pregrada (30.3.2007 20:53:39)

Jaz sem mela pred štirimi leti odstranitev pregrade in kolikor se spomnim sem bla na bolniški en teden in po treh mesecih sem lahko zanosila, ampak nisem čist 100 % lahko, da sem se za malenkost uštela. Glede menstre sem pa pozabla, žal.
Pozdravček, pa dobro zrihtaj

emaa -> RE: pregrada (30.3.2007 21:43:07)

Bolniške je 7 delovnih dni, en ciklus priporočajo počakat  (pa ne vsi), počivat, kakor te bo bolelo, po svojem počutju, mene ni nič matralo, sam se po naporu pozna, da več krvaiš, če si bolj aktivna. Prvo M dobiš malce prej.

sazi -> RE: pregrada (31.3.2007 0:26:45)

Bolniške je 7 delovnih dni, en ciklus priporočajo počakat (pa ne vsi), počivat, kakor te bo bolelo, po svojem počutju, mene ni nič matralo, sam se po naporu pozna, da več krvaiš, če si bolj aktivna. Prvo M dobiš malce prej.

Pri meni je bilo točno tako. Sva pa počakala 2 ciklusa in je takoj uspelo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Veliko zdravja in sreče želim.

emaa -> RE: pregrada (31.3.2007 8:33:16)

Mi pa enega po drugi histero in je ratalo takoj, pa tik pred IVf, zato sem pa histero imela še enkrat. Pa mamo zdaj dva zlata fanta, tako da je to vse vredno truda, ko pogledaš svojega otroka.

Stran: [1]