Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: carski rez in druga nosečnost 30.3.2007 18:10:36
|
|
|
|
Nikoletka
|
Hej hoj! Tud midva z možekom mava isti problem. Jaz imam skoraj tri leta staro hčerkico, ki je bila rojena s carskim rezom. Zanosila sem že v prvo, sedaj se pa trudiva že od oktobra, pa še vedno nič. Sem tudi jaz pomislila, da je kaj v zvezi s carskim rezom. Bla sem na pregledu jajčnikov pri ginekologu, pa je baje vse v najlepšem redu, tko da še sama ne vem kaj bi blo. Pozdravček
|
|
|
|
RE: carski rez in druga nosečnost 30.3.2007 18:11:12
|
|
|
|
beba76
|
Po CR ni nobene ovire za zanosit, jaz sem prvič rodila s CR, pa sem pol še 3x brez problema zanosila. Samo jaz sem itak med najplodnejšemi slovenkami - nesem od mojega gatw cprat, pa sem že .
|
|
|
|
RE: carski rez in druga nosečnost 30.3.2007 18:23:40
|
|
|
|
macka27
|
Ja sej to je drek, v prvo rata, potem pa ful časa ne... in nikoletka a si dala še kakšne preiskave skozi, al si šla samo na pregled jajčnikov... in kakšen je bil ta pregled?? Beba76 hvala bogu da si ena tistih da se ti hitro prime...ta je dobra, da samo gate neseš oprat in si že
|
|
RE: carski rez in druga nosečnost 30.3.2007 18:23:44
|
|
|
|
cuma
|
Če so kakšne fiziološke ovire, ki so posledica CR, bi jih načeloma G moral videti - otipati ... Drugače pa, jaz sem tudi imela v prvo CR in ko smo se odločili za drugega dojenčka, nam je spet že v prvo ratalo ... , tako da dvomim, da bi bilo zaradi CR lahko kaj narobe v tem smislu. Želim ji, da bi čimprej zagledala ! Srečno! Cuma
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?