Anonimen -> RE: 5.mesec (30.3.2007 13:11:44)
|
Tudi jaz sem v začetku petega meseca. Ja, se veselo širimo, mi je rekla pri ginekologu, da imam pol kg preveč. Samo ne vem od kdaj je štela, da sem se kao zredila. Namreč, ko sem bila v prvem m. sem imela 62,5 kg pol na drugem pregledu sem shujšala in imela 61 kg, zdaj na zadnjem pa 63,5 kg in ona mi reče, da imam preveč. Sicer pa pol kile gor al dol, prej sigurno ni blo tudi za bebiko dobro, ko sem non stop kozlala in shujšala po tem takem. Ja spol tudi že vem, če se niso zmotili in bo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]. Slabo mi je že malo manj, bruham pa tudi samo še, če se pregrešim pri mleku. Zdaj pa čakam na prve brcike moje male pikice. Tudi za ime sem se že skoraj 100% odločila oz. sva se z mojim. No pa nosečniška oblačila bi mi tudi že prav prišla, samo sem si kar iz starih hlač nardila take, da so videt enako kot nosečniške, gor sem si samo jersey zašila pa je ok. Ne nameravam dosti zapravljat za teh 5 mesecev, raje moji pikici kaj več privoščim. Voziček bova kupila rabljen, nekaj stvari pa dobiva. Kako se ve kaj odločate glede vozička, meni se zdijo ful dragi?? Lep dan vsem!
|
|
|
|