Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bioresonanca - pri kateri starosti? 30.3.2007 9:19:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Tinca baje greš lahko s tako malim na bioresonanco,mi imamo 2 mesca,gremo pa v soboto v Dravlje,kjer zdravijo po metodi dr.Wohlmanna(neka laserska akupunktura)Mamo tud take probleme kot vi,obupna koža po obrazu,krči,napenjanje,sitnoba..Na pediatrični smo dobili pa šele maja datum.Kap! Lp
|
|
|
|
RE: Bioresonanca - pri kateri starosti? 30.3.2007 9:35:06
|
|
|
|
Tinca7
|
Koliko pa pravzaprav to stane?
|
|
|
|
RE: Bioresonanca - pri kateri starosti? 30.3.2007 9:36:17
|
|
|
|
Pupica
|
Tinca tut jaz sem že slišala primere za 3-4 mesece stare. Stane pa 50€prvi pregled, potem pa vsako nadaljno uro posebej plačaš...kolk še ne vem, ker še nismo bili.Hodimo pa v rog.slatino.
|
|
|
|
RE: Bioresonanca - pri kateri starosti? 30.3.2007 9:50:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Čisto tako, iz opazovalnega stališča, razmišljanje. Po moje kažje pelješ na take stvari mlajšega otroka, ker tam pri dveh letih se marsikakšen otrok brez kakšnega razloga boji "zdravnikov" kot hudič križa in ne vem, kako lahko potem kakšno takšno zdravljenje sploh poteka.
|
|
|
|
RE: Bioresonanca - pri kateri starosti? 30.3.2007 10:10:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo testiranje in postavitev diag. je 30 €,pol je pa vsaka th.150€(drago ko )rabiš pa v povprečju 3-4 th.to oceni zdravnik.Uspešnost zdravljenja pa je 98%(ker sem bla tako obupana sem cel net prečekirala-hmal doktorirala iz alergij )Sem tud jaz mislna it na bioresonanco pa je v Lj.4 mes. za čakat,tukaj sem pa v enmu tednu dobila.Pri takih stvareh dnar ni pomemben,samo da bi pomagalo.
|
|
|
|
RE: Bioresonanca - pri kateri starosti? 30.3.2007 21:38:17
|
|
|
|
binabona
|
Za bioresonanco ni omejitve v starosti. Otroka lahko nosiš, pestuješ in dojiš..., med terapijo. Na hrbet dajo neko "blazinico" in to je to.Je cenejša kot Wohlmanova akumpuktura, cca 29 evrov.
|
|
|
|
RE: Bioresonanca - pri kateri starosti? 30.3.2007 21:48:53
|
|
|
|
Pupica
|
Samo testiranje in postavitev diag. je 30 €, poštarca kam ste pa to hodil.mi smo za pregled, postavitev diagnoze in prvo testiranje dali 50€...ostalo nas še čaka.... ja tut nam so rekli, da ni panike, da tut če otrok hodi imajo v rog.slatini ene take kablčke, ki "podaljšajo"otrokovo gibanje. Se pa strinjam s Spliš res je lažje če je otrok mlajši.Kolegica je šla na bioresonanco pri 1 l, in mala ni bila pri mir, niso nč naredil. Je šla na Wohlmanova akumpuktura, pri cca.2,5 let je bila ful pri miru, ji pa pomagal ni.Vmes pa je stanje katastrofalno.Za namenček, so ji pri wohlmanu obljubili, da bodo nadaljne terapije zastonj, če ne bo pomagalo, pa je sploh niso poklicali.ne vem no...tko da zdej je pa dete staro že 3 leta, pa še vedno alergije Men je že tako žal, da nisem že prej sforsirala napotnice za alergologa, da b bli zdej že konc.Tut če maš dieto je najlažje, ko otrok še ni nič sprobal. Pri nas se sedaj sestrica skriva z jabolčkom, banano in hruško, ker Gal točn ve, kakšen okus je, in revež tko milo cvili in steguje ročice
|
|
|
|
RE: Bioresonanca - pri kateri starosti? 31.3.2007 18:57:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Bili smo v Lj. v Dravljah,(danes)cena za testiranje in diag. je bila 30€,čaka pa nas 1 th.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?