RE: Kako na svoje??? (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

piščanc -> RE: Kako na svoje??? (2.4.2007 15:36:15)

na skladovih internet straneh piše, da bo jeseni še en razpis. prodajali pa bodo stanovanja na brdu. če se vama ne mudi preveč, je res pametno počakati, če sta 100% za ljubljano.

jaz se ne bi nikoli odločila za lj. midva sva šla po korakih in seveda ven iz lj. nepremičnina je najboljša investicija. v petih letih se ti povrne 100% in greš na večje, bliže in boljše.

TinkiBinki -> RE: Kako na svoje??? (3.4.2007 14:31:11)

Se strinjam s Piščancem. Za hipotekarni kredit moraš imeti tretjino gotovine od vrednosti stanovanja, ki ga kupuješ. Poleg vsega, so v Ljubljani take cene, da kje zunaj LJubljane dobiš večje stanovanje za isti denar. Npr. midva sva najprej mislila it iz garsonjere v Logatec v trosobno, potem sva videla, da za isti denar dobiva še večje stanovanje v Celju, zaključila pa sva s tako odločitvijo, da prodava garsonjero v LJ in dobiva montažno hišo 138 kvadratov!! Za parcelo je blo pa potrebno zbrat...(na Štajerskem).

Veliko sreče pri iskanju novega doma! Definitivno na svoje, od najemnine ti nič ne ostane...

Jutra -> RE: Kako na svoje??? (3.4.2007 17:29:31)

IZVIRNO SPOROČILO: srki
Jaz bi šla na svoje, tisti denar, ki ga data za najemnino, bi dala pa za kredit.

Jaz bi isto naredila. Pri tako dobrem mesečnem proračunu pa kredit res ne bi smel biti problem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Anonimen -> RE: Kako na svoje??? (4.4.2007 7:55:07)

Če vas prav razumem - v primeru skupnih mesečnih dohodkov okoli 3000 EUR kredit ne bi smel biti ovira... Tudi z mojim možem imava skupni proračun nekje okoli 3000 EUR, pa se sama nikakor ne morem odločiti za kredit. Tukaj govorimo o 15ih, 20 letih odplačevanja.... Kaj pa če se mojemu dragemu kaj zgodi, oz. se meni kaj zgodi? En sam pač ne bo mogel odplačevati celotnega kredita... Potem lahko samo proda nepremičnino in pokrije kredit... Kje pa bo živel potem?!? Se nihče od vas ni ubadal s tem vprašanjem??  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]   Nekako ne najdem poguma....

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]