neni
|
Drage punce!:) Da se še jaz malo pofočkam na ta turoben dan, drugače me bo Anitka spet kregala.:ups: Ampak volje pa še kar imam, za vse. Sem imela danes namen pri mojem stricu šipe pucat. Sam če bo dež jih pa ne bom, me bodo čudno gledali, če sem hiperaktivna. :zajcek: Bety kar predstavljam si vsa tista vprašanja in odgovore ki jih v bistvu poznaš, ti pa rojijo po glavi. Ampak čisto nič ne pomaga, samo potrpljenje je treba. S tvojim dragim pa se kar malo pogovori. Je treba negovat ljubezen, ker ko pridejo težave je zveza postavljena pred hudo preizkušnjo. In takrat lahko tudi poči. Pa rada se imejta, drugo bo prišlo pa v paketku zraven, boš vidla.:darilo: Anitka me veseli, da je tvoja :kuza: tako v redu. To, da nam pa včasih ponagajajo - saj zato jih pa imamo, a ne!? Pa da nam krajšajo čas do prihoda naših :duda:, pa da jih crkljamo. Tia prosim poročaj kako si, jaz skozi mislim nate. In predvsem držim :miska:. Glej, tako močno :miska:. Klarisa vidim da ti gre čisto v redu, to me veseli, saj naši :angel: nočejo zamorjenih mamic. Prav gotovo pa take, ki znajo trebušne plese. Bom mal potrenirala. Sam boljš da me moj ne vidi. Joj, ti moram povedat, da me je pa danes inekcija ful bolela, bom menda začela nastavljat drugo ramo. Moje M še ni, sicer ima po urniku jutri prihod, sam ste obljubila, da mi boste svoje poslale. A ste nalepile znamke?? Komaj jo čakam, potem si bom lahko kakšen plan naredila. A si predstavljate, da bi pa glih slučajno ta mesec zanosila, sam Reš pravi da ni šans. So so, če je možnost, da gre kaj narobe, bo tudi šlo. No, upam, da ne , ker tudi v času O sem bila v unem klubu brez :sloncek: Pika 74 me veseli da poznam eno tako simpatično notranjko, upam, da te bom čimprej tudi v živo spoznala. Pa še za tiste, ki razmišljate kako pogosto je treba :sloncek:. Nama je Reš rekel, da se po dveh dneh plavalčki popolnoma obnovijo. Tudi pred postopkom ISCI je predlagal samo dva dni pavze. No, midva bova kakšen dan več pavzirala, sam to je to. Torej nasmeh na lička pa bo tudi v srčku sonček, pa čeprav zunaj dežuje. lp Neni
|