|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolniška ...
29.3.2007 20:42:25   
Mavrična zvezdica
Ali ima še katera občutek, da bi ji moralo manjkati pol glave preden bi dobila bolniško? Meni kar solze tečejo po licu, ko se spomnim, kako se me je danes lotila zdravnica, ki je nadomeščala mojo osebno zdravnico.

Osebna zdravnica in ginekolog se strinjata, da se vloži vloga za eno mesečno podaljšanje bolniške zaradi slabega imenskega sistema in stalnega obolevanja (delam pa v šolstvu), danes sem le nesla ginekologovo priporočilo osebni zdr., da pošlje predlog na komisijo. Ta, ki nadomešča,mi je pa malodane v obraz rekla, da se samo izgovarjam, jaz pa vsake par dni vročino od 38-39, po 10-minutne napade kašlja, vrti se mi, po dveh pravljicah zvečer mi začne zmanjkovati sape in začne se kašelj, pa še bi lahko naštevala.

Sama si pravim, da sem smotana, ker se zaradi nje sekiram, a dejansko imam občutek, da bi mi moralo manjkati pol glave, da bi mi verjela, da resnično ne morem delat. Prej sem vedno delala - prehlajena, s kašljem, brez glasu, s tremi paketi robčkov v predalu, sedaj sem pa končno enkrat postavila svoje zdravje (in nosečnost ter otročka) na prvo mesto, pa imam občutek, da moram vsakemu skoraj demonstrirat, da z mojim zdravjem resnično nekaj ni v redu.

Veliko raje bi delala, tudi kondicijsko bi bila bolj vzdržljiva in pripravljena na porod, kot pa da se doma prelagam z virozami in ob vsakem najmanšem naporu sopiham kot slon, a kako to dopovedati nekaterim v našem ljubem zdravstvu.

Nekateri pa (vsaj navidez) dobijo bolniško tako 'na lepe oči'. Ali pa jaz ne znam stokat oz. se postavit sama zase?

Mah, saj zdaj sem še sama sebe začela spraševat, če nisem preobčutljiva.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolniška ...
29.3.2007 20:58:08   
2 Sraki
Ne se jim pustit, vztrajaj in ne imeti slabe vesti. Ti sama najbolje veš kako se počutiš. Meni je bilo težko jamrati, pa mi ni preostalo drugega kot to. Le tako sem imela potem manj problemov in sem dobila tisto bolniško.

(odgovor članu Mavrična zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: bolniška ...
29.3.2007 21:00:36   
Anonimen
Čestitke zauser posted image .

Sem bila enkrat na istem kot ti. Nikakor nisem mogla dopovedat zdr., da mam resne težave v trebuhu. Me je poslala samo na laboratorij, bolniška 3 dni.
Sem šla samoplačniško na UZ v Lj., dobila izvid in ji ga takoj naslednji dan vrgla pod nos. Je bla brez besed. Takrat mi niti napotnice ni mogla dat, ker je predvidevala, da imam PMS. Po dobljenem UZ izvidu mi je brez težav podaljšala bolniško za 14 dni.user posted image
Od takrat naprej nimam z njo več težav. Mogoče pripomore k temu to, da delam v zdravstvu in ve, da "nekaj" pojma pa imam.
Upam, da rešiš uspešno težave, drugače pa naredi taktično, da prideš vsak dan posebej zaprosit, da nisi šla v službo, ker si bruhala in ti je bilo slabo. Ja, znajdi se, tako kot druge, čeprav kakšna hlini bolovanje. Tako pač je v naši državi.

(odgovor članu Mavrična zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?