Anonimen -> RE: kam gre denar (30.3.2007 8:35:03)
|
več ni težko zapraviti za hrano. Kupuješ razne piškotke, čokoladke, sokove, coca colo, vsak dan sveži kruhek, ker en dan star kruh ni več dober, narezano slamo..itd. pa se nabere. Pri hrani se da ful prihraniti, če primerjaš cene, namesto sadnih sokov kupuješ tudi npr. sok za zalivanje, kupiš salamo v kosu...itd. Še vedno kupiš kvalitetno hrano, da ne bo pomote. Sama za hrano ne zapravim toliko, poznam pa en par ki sta sama in zapraviti konkretno več kot 100 jurjev v enem meseci. Tri tedne živita ko carja in se presiravata, zadnji teden pa jesta ko reveža. Sta tipičen primerek ljudi, ki non stop stokajo, kljub visokim dohodkom. Eni imajo lahko nekaj tisoč evrov na mesec, pa ne bodo preživeli brez minusa na računu, ker ne znajo delati z denarjem, eni pa delajo čudeže in lepše živijo z manjo kot tisoč evri na mesec. IZVIRNO SPOROČILO: Taula men pa neki ni jasn.. 100.000 za hrano??????? Ne vem, no.. midva sva 2, pa dava za hrano cca. 40.000.. pa se mi ne zdi, da če bi mela npr. 2 otroka, da bi me tok pol pa cca. 60.000 več pršlo... Biba 100 tisoč bivših sit oz. še več ni težko zapraviti za hrano. Kupuješ razne piškotke, čokoladke, sokove, coca colo, vsak dan sveži kruhek, ker en dan star kruh ni več dober, narezano slamo..itd. pa se nabere. Pri hrani se da ful prihraniti, če primerjaš cene, namesto sadnih sokov kupuješ tudi npr. sok za zalivanje, kupiš salamo v kosu...itd. Še vedno kupiš kvalitetno hrano, da ne bo pomote. Sama za hrano ne zapravim toliko, poznam pa en par ki sta sama in zapraviti konkretno več kot 100 jurjev v enem meseci. Tri tedne živita ko carja in se presiravata, zadnji teden pa jesta ko reveža. Sta tipičen primerek ljudi, ki non stop stokajo, kljub visokim dohodkom. Eni imajo lahko nekaj tisoč evrov na mesec, pa ne bodo preživeli brez minusa na računu, ker ne znajo delati z denarjem, eni pa delajo čudeže in lepše živijo z manjo kot tisoč evri na mesec. no mi smo 4je. položnica mercator je čez 100 jurjov in tukaj je poleg hrane tudi kozmetika, plenice, čistila, sem in tja kak kos oblačil, cdji prazni, kake druge tehnikalije, žernice pa kaj js vem kaj še vse. delikates in vsak dan svežega kruha pa ne kupujemo, niti sokov. smo večji potrošniki jogurta, sadja in zelenjave, skute.
|
|
|
|