|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hrčka:(
29.3.2007 20:33:57   
Anonimen
Poginila sta mi oba hrčkauser posted image user posted image
Pred 14. dnevi prvi, potem pa še drugi.

Ne vem no, pravijo, da so hrčki samotarji, sicer sta imela moja hrčka vsak svojo kletko, ki sta bili zmeraj ena ob drugi.
Ne vem no, ni mi jasno, da sta mi oba poginila kar naenkratuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hrčka:(
29.3.2007 21:25:45   
Anonimen
Koliko sta pa bila stara? Mozno, da sta bila kaj bolana ..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.3.2007 10:24:15   
piščanc
hrčki ne živijo prav dolgo, leto ali dve.

drugače pa ne prenesejo mokre zelenjave

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.3.2007 13:33:15   
Skorpija
Revčka mala user posted image  Če si jih kupila naenkrat in sta bila iz istega legla, sta bila pač istih let in sta mogoče zato poginila tako skupaj. Ker hrčki so čisto do konca ful aktivni, potem pa jih kar naenkrat ni več. user posted image

Najin je zdaj star 2,5 leti in vedno ko pridem domov, sem presrečna, ko še ves skuštran in siten prileze na svoj balkonček in zateži, da bi šel malo ven in kaj dobrega pojedel user posted image  Če pa ne prileze, pa stresam kletko kot pri norcih, da ga zbudim, ker me vedno rata strah, da ga ni več. Mogoče je hecno, ampak tudi na tako živalco se človek lahko blazno naveže...

Upam, da se boš odločila še za kakšnega malega glodalčka, ker so res ful simpatični...

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.4.2007 20:04:17   
Anonimen
Hvala za odgovore punceuser posted image

Ma vrjetno sta res že bila toliko stara, več kot 2 letiuser posted image

Nisem pa vedela, da hrčki na prenesejo mokre zelenjave?user posted image
Jaz sem jima namreč vedno najprej oprala solato ali pa kaj drugega in nikoli ni bilo nič narobe, sem pa že od začetka tak delala.

Kaj pa vem no, upam da nisem bila jaz krivauser posted image user posted image

Skorpija bom še mela ja, ampak zdaj se bliža matura, potem načrtujema dojenčka s fantom, tako da bodo živalce še malo počakaleuser posted image

Imam pa še psa Huskyja doma, ime mu je Nikuser posted image

(odgovor članu Skorpija)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?