Otroške pesmice (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Igre, izštevanke, pesmice...

Sporočilo

Anonimen -> Otroške pesmice (29.3.2007 19:54:45)

A mi lahko pomagate. Poznam zelo malo otroških pesmic. Ker bi jih rada potegnila dol  potrebujem originalne naslove oz. izvajalce pesmic. Dol jih bom vlekla iz partisa.
Mi lahko prosim napišete naslove in izvajalce pesmic. Za svojo malo štručko ki bo prišla na svet čez dva meseca bi rada zapekla kak cd z otroškimi pesmicami.
Kolikor mi lahko pomagate bom vesela.

hvala

lojzika -> RE: Otroške pesmice (29.3.2007 21:06:54)

Za začetek priporočam Mozart for babies. Pri nas se je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] resnično umiril ob njem

maca24 -> RE: Otroške pesmice (29.3.2007 21:10:17)

Ali pa kaj bolj veselega od Romane Krajnčan. Naš je zelo rad poslušal njene pesmice, še zdaj jih zelo rad posluša. So pa slovenske in imajo smešna besedila, narejena prav za otroke.

SaaS -> RE: Otroške pesmice (29.3.2007 21:33:19)

Mojadva sta pa za umiritev kot dojenčka poslušala cd slavka Avsenika ml. Sladko spančkaj (1 in 2). Drugače pa poslušamo vse sorte otroških pesmic. Janeza Bitenca največ...naslovi cd-jev Metuljček cekinček, Kuža pazi, Najlepše pesmice JB. Radi poslišamo tudi Mačka Murija in 2. del - Mačji sejem. In dva cd-ja s slovenskimi narodnimi Barčica po morju plava in Po koroškem po kranjskem.

Stran: [1]