mala Zala -> Zimska vreča (9.10.2004 0:41:25)
|
Blanka, nič se sekirat, če Lana joka. Gotovo se bo našla kaka prijazna stara gospa, ki ti bo pripravljena dajat raznorazne nasvete:hudicek:... Midve sva šli zadnjič mimo Baby centra, Zala je tulila kot bi jo rezala, vse sem poskusila, pa jo je pomirilo edino to, da sem jo vzela ven. Pač, mala gospodična bi se seveda raje nosila:(. Jaz sem jo cvirnala z vozičkom, da se je kar kadilo za mano, da bi bile čimprej doma, nakar zaslišim eno teto, ki pravi eni drugi tetici: "Ja, nč čudnga, da otrok vpije, ko mu je pa vroče!". Bil je eden tistih prvih hladnejših dni, oblečena pa je bila za moje pojme, temu primerno. Pa sem se obrnila, glih prov razkajfana sem bla, pa sem rekla, naj ne bo tolk pametna. Ji je kar fris dol padel:bravo:... Pa šibamo naprej kot snete sekire, pa sva ble že skoraj doma (seveda so se vsi obračali za nama in sem se delela kot da ni moja:zmeden2:;)), pa me ogovori soseda: "Ja, vidve pa res zmeri pojete, ko grete tle mimo!" Presneta penzionistka:hudicek:!!! Nimajo kej druzga počet, kot da gledajo, kdaj kdo pride, pa s kom, pa kako moja piška vedno "prepeva" tiste svoje arije:)-... Sem jo tko pogledala, da se zdej raje kar not z balkona umakne, ko greva mimo:bravo:... Da ti ne povem, kako me danes boli križ, k sva ble včeri s kengurujem zuni:((:((. Bova drug teden naši pevki kej skup ven peljale, pa naj imajo duet! Midve bova pa fajn back vokala:). V glavnem, ne sekiraj se, saj se bo po moje navadila na tanov voziček, sam mal časa rabi. Za ljudi se bova pa morali nehat sekirat. Saj veš, da v Trbovljah vsak vse o vsakem ve, še več kot je res:grrr:. Pa vtaknejo se tut v vse! Matr, sem se razpisala. Lepo bodi, pa, pa! B.
|
|
|
|