aisha_ -> Zadavila ga bi najraje! (29.3.2007 19:22:02)
|
Lepo pozdravljene! Nekomu se moram spovedat, ker me notranje razzira, malo vam bom zatezila. Ne bodite jezne! Gre se zaradi mojega, ravno prej sva se skregala do konca. Da vam povem celo zgodbo. Danes sem imela namen it k svoji mentorici zaradi diplome, on je to ze vedel od ponedeljka, ampak ne on se vceraj s kolegom zmeni, da gresta menjat gume (ni moglo pocakat en dan). Pa sem se zmenla z njim, da grem potem, ko on pride( problem je bilo varstvo najine male). Ker mentorica je itak imela uradno govorilne ure do 15.00. Torej on pride domov ob 14.00., jaz odirjam kot zmesana v solo in kaj se mi zgodi: mentorice vec ni, je sla domov. Tak sem bila jezna, da bi nekoga lahko utopila. Ker pa zivimo pri mojih starsih in sem tak ali tak imela namen it v trgovino po nakup, sem se njiju vprasala, ce kaj potrebujeta, razumljivo, da sta mi dala nakupovalni listek. Torej jaz odirjam se po nakupih, nakar mi telefon zvoni, moj na drugi strani, ces, kje tako dolgo hodim, ces da mora it v solo, ki se mu pricne ob 17.00. Moj oce je v penziji in bi z veseljem popazil na malo, je itak cisto nor v njo, ona pa v njega. Mama pa bi tud prisla ze ob 16.30. iz sluzbe. Ampak ne, in tu je problem ON NE ZAUPA MOJEMU OCETU, ces da je prestar! Star je pa 67 let. In verjemite ne zgleda kot 67, ker se je ful vitalen. V meni je vrelo ko sem prisla domov. Vem pa, da ga je na to idejo spravila njegova mama (ceprav on ne prizna), ker mi je ze zadnjic zacela, da ko boma delala, naj povem, da je on trenutno brez sluzbe in ker ga starsi tak lepo podpirajo se dolgo bo, ampak kmalu bo brez mene in male, ker mi je prekipelo in ima ultimat, da si poisce sluzbo drugace ga cakajo cote pred vrati, pa naj mu kuha in pere mati. No, da nadaljujem, ko boma mela sluzbe, da boma malo morala dati v jaslice, ces da je mojemu ocetu ne mores vec zaupat. Mene je skor kap, ko mi je zacela s takimi fintami, poznam svojega oceta in vem, da bi znal popazit na malo, in bi jo porihtal tak kot je treba. To sem ji tudi povedala, in ko je vidla, da pri meni pride na gluha usesa zdaj poskusa pri njemu, ker ve da jo bo poslusal kot mali pesek. Sedaj pa nastane problem jaz ce bom pripravnica ne bom dobila kar tak bolniske, on ce bo na novo zaposlen, tud ne bo mogel kar tak bit non-stop v bolniski, ker ga bo knjiga cakala. Kdo pa bo takrat pazil na malo? Vse ki imate otroke v jaslicah oz. v vrtcih veste, da so pogosto bolani, in takrat vam jih sigurno popazi kdo od starsev, ce ve ne morete. Kaj naj naredim, najraje bi vse skup poslala v TPM, pa kaj naj, ko pa bo kratko potegnila Zoja. Eh, saj bo. Hvala da ste me poslusale, pase zlit misli na papir! LP, upam, da ve nimate taksnih tezav.
|
|
|
|